Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?

Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?

The Maple Syrup rens, ellers kjent som Master Cleanse eller Lemonade Diet, er vidt foreskrevet i alternative og holistiske medisin praksis. Teorien bak renset er at kroppen vår blir ineffektiv over tid. Bearbeidet mat, kunstige ingredienser og miljøgifter byrde organer, redusere metabolismen og fører til kronisk tretthet og sykdom. Husk at Master Cleanse ikke er vitenskapelig bevist. Rådfør deg med en lege angående din helsetilstand før du utfører en fastende rens.

Energi

Ved å eliminere giftstoffer som bygges opp i tykktarmen og fett celler, er kroppen i stand til å absorbere næringsstoffer mer effektivt. Gjennom renser du også detoxing av sentralstimulerende midler som koffein og nikotin. Teorien er når disse er ute av systemet ditt, får tilbake kroppen homeostase. Kroppen din trenger ikke lenger å omgå giftstoffer, kjempe mot dem hele tiden. Som et resultat, hevder å ha en betydelig økning i energi selv i raske selv.

Høyere metabolisme

En av de store markedsføring poeng av Maple Syrup Cleanse er en økning i forbrenningen. Når giftstoffer skylles ut av systemet ditt, leveren effektivt kan bryte ned maten og absorbere næringsstoffer. Dette mer effektivt system kan føre til vekttap. Men ikke tilhengere av Maple Syrup Cleanse ikke anbefale diett spesielt for vekttap. Men bor på lemonade blanding for 10 dager fastsatt i instruksene uten å forbruke andre matvarer vil føre til vekttap hvis nødvendig. Du reduserer kaloriinntaket betydelig over denne perioden, samt dagene fram til renser og umiddelbart etter det.

Forbedret Konsentrasjon

Når du er kronisk utmattet, slåss allergier eller sykdom, sinnet ditt kan føles som om det er i en tåke. Mange som opplever Maple Syrup Cleanse hevder å kunne konsentrere seg bedre med klarere tenkning. Ideen er å redusere mengden av sentralstimulerende midler du normalt trenger å ta daglig gjennom kaffe, brus, sigaretter eller narkotika.

Bedre Helse

Toksiner er giftstoffer. Det er ulike grader av toksisitet, men alternativ medisin talsmenn påpeke at akkumulering av giftstoffer i kroppen din svekke immunforsvaret. Grunnen er at kroppen din har å kjempe mot giftstoffer og avlede energi til denne oppgaven. Dette reduserer evnen kroppen har til å bekjempe virus og bakterieinfeksjoner som du blir eksponert. Mens mange som er på rens erfaring influensalignende symptomer som en bivirkning, hevder de å være syk sjeldnere i månedene etter rens.


Relaterte artikler


helsemessige bekymringer og vann myknere: salt vs kaliumklorid
regrowing øyevipper
hvordan du bruker natron som en deodorant
minne skum helserisiko
helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter
hvordan å behandle skabb - helse guide
hvordan du kan forhindre at hæler fra å bli sprakk
helserisikoen ved melamintallerkener
hvordan å sette sammen en stork håndverk chelsea crib
helsemessige aspekter ved rene rom