å spise linfrø for de helsemessige fordelene

å spise linfrø for de helsemessige fordelene

I antikken, brukte egypterne fibrene i lin anlegget for å gjøre klær. Den lin anlegget frø er også nyttig. Det høye fiberinnholdet gjør disse frøene en naturlig avføringsmiddel. Den oljer i dem inneholder essensielle fettsyrer som kan være nyttige i bekjempelsen av inflammatoriske sykdommer, som for eksempel leddgikt. For å få mest helsemessige fordeler av disse frøene, male dem opp før du spiser dem. Hele flaxseeds vil passere gjennom kroppen din uten at du kan høste de ernæringsmessige fordelene

Du trenger:.
Linfrø.
Food prosessor.
Vann.
Lufttette beholdere.


en.
Sett en kopp linfrø i en food prosessor. Grind frøene til de er hakket veldig fine.
To.
Legg linfrø til oppskrifter. Legg den til supper og stuinger, bland det i yoghurt eller strø den på toppen av salater og frokostblandinger. Eksperimenter med å blande det inn i røren eller deigen i bakevarer. Den konkrete beløpet du legge til dine oppskrifter trenger ikke å være nøyaktig. North Dakota State University anbefaler erstatte en fjerdedel og en tredjedel av vanlig mel med bakken linfrø i bakt-varer oppskrifter, og redusere fettet å motvirke oljen i frøene.
tre.
Ta linfrø ren hvis du foretrekker å ikke blande det inn i andre matvarer. The University of Maryland Medical Center anbefaler å ta en spiseskje tre ganger daglig. Drikk rikelig med vann, siden linfrø kan være vanskelig å svelge av seg selv.
Fire.
Store bakken linfrø i en lufttett beholder i kjøleskapet. Bruk leftover deler innen en uke for best resultat. Lagre hele linfrø i en lufttett beholder. Plasser den i et mørkt, kjølig skap. Når oppbevares på riktig måte, vil hele linfrø holde i flere måneder.

Tips og advarsler


 • Snakk med legen din før du bruker linfrø hvis du har en medisinsk tilstand. Linfrø kan samhandle med noen medisiner, for eksempel blod-tynner eller hormonbehandling.


 • Relaterte artikler


  husholdning helse tips
  helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter
  hvordan bruke lavendel olje for helse
  hvor lenge bør en holde kvitteringer fra helseforsikring?
  Propolis helsemessige fordeler?
  helsemessige aspekter ved rene rom
  minne skum helserisiko
  hvordan stoppe spiker bite
  hvordan å sette sammen en stork håndverk chelsea crib
  helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner