beste måten å sette inn kontaktlinser

beste måten å sette inn kontaktlinser

Mange finner det svært vanskelig å sette inn kontaktlinser i deres øyne. De vil tilbringe lange irriterende minutter fussin 'og kjempe med de kontaktene før de gir opp, spør om hjelp, eller slutten av bryte linsen. ! Følg disse enkle trinnene, og du vil aldri angre på å kjøpe kontakter

Du trenger:.
Multipurpose kontakte løsning
Kontakt saken.
Såpe.
Vann.
Hand håndkle.


en.
Vask hendene i vasken med såpe og vann, og tørk hendene med hånden håndkle. Du er nå i ferd med å rense kontakter, før du plasserer dem i øyet. Hvis du ikke vasker hendene på riktig måte kan det føre til komplikasjoner og irritasjon i øynene.
To.
Plasser en kontaktlinse på håndflaten og hell litt multifunksjonelle kontakte løsning i din håndflaten. Hell ut nok løsning for å dekke hele linsen i væske. Med den andre hånden, gni linsen forsiktig mot håndflaten med pekeren finger i en sirkelbevegelse. Dette vil tillate enhver uønsket smuss fjernes fra linsen som kan føre til irritasjon i øynene.
tre.
Riktig plasser linsen på høyre indeks (pekeren) finger. (Hvis du er venstrehendt bare bytte hender) Legg en dråpe eller to av kontakten løsningen på cup-formet linse som er nå på fingeren din.
Fire.
Med den samme hånden at du holder kontakten linsen på deg vil forsiktig få ned nederst øyelokket med den midterste og ringfingeren. Slå opp mot taket og langsomt sted kontakten linse i den nederste delen av øyet med indeksen (pekeren) finger.
fem.
Sakte se ned mot kontaktene plassering og lukk øyet. Kontakten hvis den plasseres riktig bør sette på iris riktig. Hvis kontakten foldet i øyet gjenta trinn 4 for å fjerne kontakten og prøv igjen. Hvis kontakten ikke bosette seg riktig lukke øynene og sakte beveger dem fra side til side før de får på plass. Hvis de plager øyet litt legge litt kontakt dråper å berolige dem.

Tips og advarsler


 • Hunner som bruke sminke, er det alltid best jeg personlig føler for å sette på kontakter før du påfører sminke. Hvis du bruker sminke første fordi du ikke trenger kontaktene for å se og kun for farge være sikker på hendene og kontaktene er skikkelig rengjort. Hvis de tilfeldigvis irritere øyet vil du smøre alle dine make-up.
 • Vær sikker på å aldri dele kontakter med noen, er øyet veldig følsom. Pass heller ikke til å gni øynene når man bærer kontakter alvorlige øyeskader kan oppstå.


 • Relaterte artikler


  mus relaterte helsefare og sykdommer
  hvordan å behandle skabb - helse guide
  hvordan bruke lavendel olje for helse
  helsemessige aspekter ved rene rom
  husholdning helse tips
  minne skum helserisiko
  helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter
  helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner
  helsemessige bekymringer av mikrobølgeovner
  beste måten å sette inn kontaktlinser