helse retningslinjer for rengjøring mold

helse retningslinjer for rengjøring mold

For de som er følsomme for mugg, kan eksponering gi allergilignende symptomer som rennende nese, rennende øyne, tungpustethet og hudutslett. Den beste defensive mot mugg er forebygging. Dessverre er mange ganger det er forhold utenfor din kontroll som vil produsere en breading bakken for mold. Når formen er flekket, må du håndtere den umiddelbart og i et trygt gården

Rengjøring retningslinjer

Ikke bland blekemiddel og ammoniakk sammen eller med andre vaskemidler. Gjør du det vil produsere giftige gasser. Ved rengjøring mold, åpne alle vinduer og dører for å få riktig ventilasjon og luftgjennomstrømning. For å hindre inhalering mold spores, bruk støvmaske. Støvmaske kan kjøpes hjemme forbedring butikker landsomfattende. Slites også ikke-porøs hansker for å holde hendene fra å komme i kontakt med mold og slitasje beskyttende øye slitasje. Hvis du har vært utsatt for mugg, snakke med din primære omsorg lege. Han vil kunne hjelpe deg med å avgjøre hvilke tiltak som eventuelt bør tas.

Mold Forebygging

For å hindre at mugg fra å ta over hjemmet fjerne eller erstatte noen tepper eller møbeltrekk som er blitt våte. La aldri våte elementer bo i ditt hjem. Bruk en våt /tørr støvsuger til å suge opp vann som kan ha gjennomvåt inn på teppet. Bruk fliser eller tregulv på bad og kjellere, ikke teppe. Når drap bad, bruke rengjøringsmidler som inneholder mugg drapsmenn for å ta vare på mold før han begynner å vokse.

Mold og mugg fjerning

Det finnes flere ulike metoder for rengjøring mold. Ammoniakk kan brukes til å rense mugg ut av patio møbler. Bland en kopp ammoniakk med 1 /4 kopp bakepulver, 1 /2 kopp eddik og en liter varmt vann. Tørk av utemøbler ned med blandingen ved hjelp av en gammel klut eller svamp. Når du er ferdig, skyll møblene med rent vann og tørk.

Hvis mugg eller mugg har begynt å danne på dusjforheng kaste den i vaskemaskinen med to badehåndklær. Tilsett 1 /2 kopp natron til vaskemiddel og sett på svak syklus. Når skyllingen starter, tilsett 1 /2 kopp eddik. Når vaskemaskinen er ferdig, ta dusjforheng ut og la det dryppe tørr.

Bland like mengder blekemiddel med vann og hell i en sprayflaske. Spray på fuger mellom flisene med den bleke-vann-blandingen og la det sitte i ca 15 minutter. Bruk en gammel tannbørste til å skrubbe fugemasse. Dette vil ikke bare fjerne mold, det vil også gjøre fugemasse hvitere.

Hvis dusjen matten har blitt infisert med mugg eller mugg, suge den i 1 /8 kopp blekemiddel med én liter vann i fire timer. Skyll godt og plasser matten tilbake i dusjen.


Relaterte artikler


hvordan å behandle skabb - helse guide
hvordan du kan forhindre at hæler fra å bli sprakk
mus relaterte helsefare og sykdommer
helsemessige aspekter ved rene rom
hvordan du justerer varmtvannsbereder temperaturen for helse-og energieffektivitet
Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?
hvordan bruke lavendel olje for helse
helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner
hvordan stoppe spiker bite
husholdning helse tips