helsemessige bekymringer med farget toalettpapir

helsemessige bekymringer med farget toalettpapir

Mindre enn 30 år siden, var en helt farge-koordinert bad på moten-ned til toalettpapir. Farget papir, ofte ledsaget av en duft, var ventet i de velkledde hjem. Men i 1987 ble FDA revolusjonerte kosmetikk industrien ved å plassere et forbud mot visse fargestoffer og dufter siden det så en urovekkende økning av kreft i forsøksdyr som ble utsatt for fargestoffer og dufter. Det var, og er, andre bekymringer som førte til utryddelsen av farget toalettpapir. Som et resultat, har farget toalettpapir alle men forsvant fra markedet. I dag, på grunn av miljøhensyn, er den eneste fargen på toalettpapir "grønne. "

Livmorhalskreft

The FDA og Institutt for helse-og omsorgsminister plassert et forbud mot fargestoffer som brukes i den fargen på toalettpapir i 1987 skyldes en økt risiko for kreft i forsøksdyr. Det ble antatt at nærheten til disse fargestoffer til en kvinnes reproduktive organer ville føre til økt spiker i livmorhalskreft.

Rektal problemer

Bruk av parfymert og farget toalettpapir kan føre til betennelser og kløe i endetarms området. I tillegg er det en god helse vane å se på avføring hver så ofte for å undersøke den for blod i avføringen. Farget papir kommer i veien for denne visuelle helsesjekk.

Urinveisinfeksjon

Farget toalettpapir er ekstremt irriterende til vaginal området, og er en av årsakene sitert for urinveisinfeksjoner.

Gjær infeksjoner

I følge MedlinePlus, en av de første spørsmålene en lege spør en kvinne med en gjær infeksjon er hvis hun bruker farget eller parfymert toalett papir. En direkte årsak og virkning er etablert mellom de to.

Septiktank Renslighet

Den fargestoff som brukes i farget toalettpapir er dårlig for husholdningenes septisk systemer siden den ikke bryter ned i samme takt som papiret. Det setter en økt belastning på systemet, forårsaker sikkerhetskopier av septiktank, noe som kan føre til kloakk avfall å oppgi hjem, forårsaker en åpenbar helsefare.

Et sunt miljø

Legge fargestoffer og dufter forårsaker en økt belastning på miljø, og forbrukerne ikke trenger eller ønsker disse biprodukter i sine toalettpapir. Dagens kunnskapsrike forbrukere krever alle naturlige produkter som er fri for fargestoffer og parfyme. Bruke hvite eller ubleket toalettpapir er en liten måte å hjelpe miljøet, noe som fører til en sunnere planet.


Relaterte artikler


hvordan stoppe spiker bite
hvordan bruke lavendel olje for helse
hvordan du kan beskytte deg mot bakterier på gym
mus relaterte helsefare og sykdommer
beste måten å sette inn kontaktlinser
helserisikoen ved melamintallerkener
helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner
Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?
husholdning helse tips
minne skum helseeffekter