helserisikoen ved melamintallerkener

helserisikoen ved melamintallerkener

Hvis du har kokt i et kjøkken i de siste 80 årene, kan du godt ha brukt et produkt laget med melamin. Den sammensatte, oppfunnet i 1800, har produsert holdbare plast kjøkkenutstyr siden 1930-tallet. Selv melamin retter er ikke giftige når de brukes til å lagre mat, kan det sammensatte lekke inn mat gjennom retter oppvarmet siste 159 grader F, ifølge US Food and Drug Administration. Inne i kroppen, kan melamin lage kaos og også føre til døden.

Nyreproblemer

Nyrene fungerer som kroppens filtre. Disse to nevestore organer behandle kroppens blod, som bærer i seg selv avfallet fra dagligdagse aktiviteter som å spise. Etter prosessering, nyrene utvise avfall og overflødig vann i form av urin. Hva det ikke utvise denne måten, slipper den tilbake inn i kroppen gjennom blodet. Når du varmer en melamin rett til 160 grader F eller varmere, mer melamin unnslipper fatet enn nyrene kan lett prosess. Når det er for mye melamin i blodet, nyrene blir overveldet og er de første organer til å vise tegn på forgiftning. Melamine forgiftning kan manifest i form av nyre infeksjon, nyrestein, nyresvikt, en betydelig nedgang i mengden av urin kroppen produserer og blod i urinen. Smerter på forsiden eller baksiden av overkroppen, enten på venstre eller høyre side, kan være en indikasjon på nyreproblemer.

High Blood Pressure

Forgiftning av melamin rettene kan også føre til høyt blodtrykk. Dette er ikke så mye et direkte resultat av den forgiftning som det er et vanlig tegn på nyreproblemer, kan så en person uten andre tegn på nyre problemer på grunn av melamin forgiftning merke først at han har høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk skatter kroppen og kan øke risikoen for nyresvikt. Tegn inkluderer tåkesyn, svimmelhet, tretthet og hodepine. Andre forhold kan medføre de samme forholdene, så selv om høyt blodtrykk kan indikere nyreproblemer (og, så, melamin forgiftning), kan årsaken til høyt blodtrykk ikke bli klart før andre tegn på nyreproblemer vises.

Death

Hvis venstre ubehandlet, melamin forgiftning kan føre til døden. Nyrene spiller en så viktig rolle i å beskytte kroppen fra avfall at hvis de ikke klarer å gjøre jobben sin, kamper resten av kroppen å støtte seg selv. Av denne grunn er det viktig å se en lege så snart som mulig dersom du opplever noen av symptomene på forgiftning melamin.


Relaterte artikler


helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner
hvordan du bruker natron som en deodorant
Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?
helsemessige bekymringer av mikrobølgeovner
hvordan å behandle skabb - helse guide
hvordan vet de helsemessige problemer forbundet med deodorant
Propolis helsemessige fordeler?
helsemessige bekymringer og vann myknere: salt vs kaliumklorid
hvordan du kan beskytte deg mot bakterier på gym
minne skum helserisiko