regrowing øyevipper

regrowing øyevipper

Ulykker skjer, og om du mistet øyevippene grunn av en ulykke, helsemessige problemet, eller skjønnhet feil, det finnes måter som du kan begynne regrowing øyevipper gang. Det tar omtrent en til to måneder for kroppen å vokse en hel øyenvippe som har falt ut. Så, vil du ikke våkner opp neste dag med lang, full vippene, men du kan være på vei til etterveksten øyevippene i en fyldigere og mer saftig måte

Du trenger:.
Vitamin A.
Vitamin B.
Vitamin E olje.
Farget øyenvippe conditioner.


en.
Unngå bruk av øyevipper curlers og falske øyevipper. Disse produktene kan hjelpe det vipper du har igjen å se fyldigere mens du venter på nye vippene å vokse, men de kan også bidra til tap av enda flere øyevipper. Hvis du er etterveksten øyevipper, bør da bruken av disse verktøyene unngås for å holde fremdriften som du har gjort intakt.
To.
Bruk en snert conditioner på øyevippene i stedet for mascara. Mascara kan ofte slår øyevippene dine til en stiv sprø rot. Hvis du allerede har mistet mye av øyevipper, så er denne situasjonen ikke til hjelp. Ved hjelp av en farget øyevipper balsam, i stedet, vil gi vippene samme utseende som mascara, men vil tilstanden dem å stimulere sterkere vekst.
Tre.
Ikke fortsette oppførsel som gjorde at du mister piskeslag i første omgang. Hvis du har for vane å plucking øyevippene dine, eller er konstant gni øynene, ta skritt for å unngå de handlinger i fremtiden. For øyevippene dine for å kunne vokse på en produktiv måte, må de være i fred og relativt uberørt.
fire.
Ta ekstra vitamin A og vitamin B for å fremme vekst av øyevipper og styrke de du har til å holde dem fra å falle ut.
fem.

Gni vitamin E olje over øyevippene før sengetid. Vær forsiktig så du ikke få det i øynene, men det vitamin E olje vil bidra til tilstanden og styrke dine gjenværende og voksende øyevippene mens du sover.
6.
Gi øyevippene tid til regrow . Mens ovenfor kan hindre nye vippene faller ut, styrker vippene du har, og kan bidra til å fremme og stimulere etterveksten av øyevipper, den eneste virkelige metoden for etterveksten øyevipper er å gi det tid. Besøk Resource nedenfor for mer informasjon om øyevipper.

Tips og advarsler


 • Ikke prøv kjepphest metoder for å regrow øyevipper, som de ikke har blitt vist seg å fungere.
 • Vær forsiktig når du bruker oljer eller kremer nær øynene.
 • Vask øynene grundig med vann hvis noe kommer inn i dem.


 • Relaterte artikler


  helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner
  hvordan å sette sammen en stork håndverk chelsea crib
  mus relaterte helsefare og sykdommer
  hvordan bruke lavendel olje for helse
  Propolis helsemessige fordeler?
  våtservietter helse og sikkerhet
  hvordan du justerer varmtvannsbereder temperaturen for helse-og energieffektivitet
  hvordan du kan beskytte deg mot bakterier på gym
  beste måten å sette inn kontaktlinser
  minne skum helserisiko