Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?

Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?

Det er ingenting som trøstende varmen av et varmeteppe på en kald vinternatt. En elektrisk teppe fungerer på de grunnleggende konseptet energiomsetning, ved å konvertere elektrisk energi til varmeenergi. Det genererer varme når elektrisk strøm passerer gjennom en isolert oppvarming, holde sin beboer varm på blustery vinterdager. Men som med alle elektriske apparater, er elektrisk oppvarming forbundet med en rekke helse-og sikkerhetsrisiko. Det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) advarer om at elektromagnetiske magnetiske felt, for eksempel de som genereres av elektrisk oppvarming, er en "grunn til bekymring", og det råder forsvarlig unngåelse. "

Overdreven eksponering for Magnetic Fields

I følge til en 1997 rapport utgitt av National Research Council (US) komiteen på mulige effekter av elektromagnetiske felt på biologiske systemer, elektriske tepper avdekke alle områder av kroppen for å magnetfelt eksponering. Disse skadelige strålingen kan lett trenge gjennom huden og skade indre organer, forårsake hjerteproblemer, grå stær, hodepine, tretthet, kvalme, stress, glemsomhet og andre helse defekter.

økt risiko for spontanaborter og medfødte misdannelser

Electric tepper generere kontinuerlig lavspent elektromagnetiske felt, forlate sine beboerne sårbare for virkningene. Ifølge John Ashton og Ronald S. Laura i boken "Farer av Progress: The Helse og miljø farer av moderne teknologi," elektrisk oppvarming øker risikoen for spontanabort hos gravide kvinner.Ifølge Niels H. Lauersen og Colette Bouch¨¦z i boken "bli gravid: Hva du trenger å vite akkurat nå," babyer som er unnfanget under elektrisk oppvarming er mer sårbare for fødselsskader, langsom vekst og lav fødselsvekt-vekter.forholdsregler som effektivt minimere disse risikoene inkluderer erstatte elektrisk oppvarming med like varm ull dyner og slå av elektriske tepper og koble dem fra stikkontakter før man går til sengs, bruke dem i stedet å varme opp sengen før sengetid.

Cancer

Bruk av elektrisk oppvarming er forbundet med ulike typer kreft. Ifølge Joseph C. Arcos, Mary F. Argus og Yin-Tak Woo i boken "Chemical Induksjon av kreft: Modulation og Kombinasjon Effects," elektrisk oppvarming øker risikoen for kreft i hjernen og svulster, leukemi og testikkelkreft. Imidlertid er forholdet mellom elektrisk oppvarming og kreft inkonsekvent og utsatt for kontroverser. Mens mange rapporter og studier avslører den åpenbare sammenhengen mellom hjernesvulster, leukemi og elektrisk oppvarming, andre negere forholdet og staten at eksponering for elektromagnetiske felt som genereres av elektrisk oppvarming er lite sannsynlig å forårsake kreft. Selv om elektromagnetiske felt ikke kan direkte forårsake kreft, kan de akselerere veksten av kreftceller og raskere deres utvikling.


Relaterte artikler


helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner
hvordan du bruker natron som en deodorant
hva er virkningen av den på helsetjenester?
Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?
helsemessige aspekter ved rene rom
helsemessige bekymringer og vann myknere: salt vs kaliumklorid
helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter
hvordan å behandle skabb - helse guide
hvor lenge bør en holde kvitteringer fra helseforsikring?
beste måten å sette inn kontaktlinser