helsemessige bekymringer av mikrobølgeovner

helsemessige bekymringer av mikrobølgeovner

Introdusert av Amana i 1967, har hjemmet mikrobølgeovn hjalp bidra til den amerikanske kjærlighet bekvemmelighet. Oppdaget under andre verdenskrig, kommer navnebror stråling fra elektromagnetiske bølger produsert av en magnetron (høy spenning system) i maskinen. Disse mikrobølgene virker ved å påskynde vannmolekylene i maten. Den raske bevegelsen av disse molekylene produserer varme og den resulterende varmen steker maten. Mikrobølgeovner er en av de mest brukte og mest kontroversielle apparater på kjøkkenet.

hud og øyne

Huden er det største organet i kroppen, og kanskje den mest følsomme. Det samme prinsippet som forårsaker mikrobølger til å koke mat forårsaker mikrobølgeovn til å brenne, eller i det vesentlige kokk, hud. Disse brenner gå dypt i huden og er smertefulle. En annen følsom organ er øyet, spesielt linsen. Objektivet er følsom for varme og stråling av mikrobølger kan skade den, forårsaker grå stær, den tåkete av linsen i øyet. Disse problemene, mens forårsaket av mikrobølger, ikke normalt forekommer med mikrobølgeovn bruk. Mikrobølgeovnen er regulert av Food and Drug Administration, og mens det kan lekke opptil fem milliwatt, er det ikke nok til å forårsake store hud og øyeskader.

Kjønnsorganer

Testiklene av den mannlige reproduksjonssystemet er svært følsom for varme og stråling også. Produksjonen av sædceller i den mannlige testiklene er en svært skjør prosess. Sperm er kun produsert i en temperatur på nesten 94 grader, noe som er lavere enn kjernen kroppstemperatur. Når det utsettes for stråling, øker temperaturen i scrotal sac, hvor testiklene befinner seg, og forårsaker midlertidig sterilitet. Som i tilfellet med hud og øyne, bare høye nivåer av stråling forårsake dette problemet. Hos gravide kvinner, ble mikrobølgeovner gang antatt å forårsake skade på fosteret. I 1993 konkluderte Oak Ridge Associated University panel som mikrobølgeovner produsert av mikrobølgeovner forårsaket liten, om noen, skade på fosteret.

Pacemakers, Andre bekymringer

En av de viktigste bekymringer med mikrobølgeovn er pacemakere. Ikke lenge siden, pacemakere og mikrobølgeovner i konflikt med hverandre. Mikrobølger ble en gang brukt til å programmere pacemakere, hadde så en person med en pacemaker for å være forsiktig når du er nær eller ved hjelp av en mikrobølgeovn som lekket overdreven stråling. Foreløpig har pacemaker blitt avanserte og blokkere mikrobølger. Andre bekymringer med mikrobølgeovner er ujevn oppvarming i mat og ekstreme temperaturer på mat.


Relaterte artikler


helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter
helsemessige aspekter ved rene rom
Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?
hvordan å sette sammen en stork håndverk chelsea crib
hvordan du kan forhindre at hæler fra å bli sprakk
husholdning helse tips
hvordan du kan beskytte deg mot bakterier på gym
helserisikoen ved melamintallerkener
regrowing øyevipper
å spise linfrø for de helsemessige fordelene