helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner

helsemessige bekymringer med bærbare olje radiator ovner

Olje ovner bruker en kupé av olje for å lage varme. I radiator ovner, er denne oljen varmet opp av et elektrisk varmeelement. Oljen bærer varmen svært godt og kan sende den gjennom en serie av metall paneler eller kontaktpunkter og i luften, som varmer opp luften rundt effektivt, noe som gjør oljen radiator ovnen ideelt for små rom. Men farene kommer med hjelp av olje til varme inne i huset.

Røyk

Oil ikke lukter, og lukten kan bli spesielt merkbart når du fylle oljetanken at varmeren bruker eller hvis tanken søl eller utvikler en lekkasje. Olje røyk er ikke så farlig som eksos gass, som kan inneholde dødelige karbonmonoksid, men de gjør ofte påvirker helsen til de nærliggende. Avhengig av hvor følsomme folk er, kan de som utsettes for røyk i et lukket rom føler meg kvalm og utvikle hodepine og magesmerter.

Brannfare

Mens oljen er faktisk ikke tent å produsere varme til radiatoren, er det fortsatt brannfarlig, noe som øker risikoen for brann i rommet der oljevarmer brukes. Branner kan oppstå når oljen blir ved et uhell søles eller lekkasjer fra en sprekk i gulvet. Ikke bare kan oljen ødelegge porøse overflater, det kan også ta fyr hvis det er i nærheten av elektriske element, starter en farlig brann. Olje varmeovner kan velte og forårsake brannfare;. Alltid sørge for at oljen rommet er tett tillukket

Moisture

Olje radiatorene ikke fjerne fuktighet i luften slik at noen ovner, spesielt de som blåser varm luft, do. På den ene siden er dette bra for dem som lider av tørr hud, men på den annen side, tilbyr tørr luft mange helsemessige farer også. De som lider av allergi kan finne litt lindring fra et olje-radiator, og den kombinerte fuktighet og varme kan gjøre nærliggende flater prime grunnlag for mugg angrep, som alltid er usunn. Tenk to ganger om å bruke en olje radiator i et miljø som har høy luftfuktighet.


Relaterte artikler


Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?
hvordan vet de helsemessige problemer forbundet med deodorant
å spise linfrø for de helsemessige fordelene
hvordan stoppe spiker bite
hvordan du kan beskytte deg mot bakterier på gym
husholdning helse tips
Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?
mus relaterte helsefare og sykdommer
Propolis helsemessige fordeler?
helsemessige aspekter ved rene rom