helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter

helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter

En ultralyd luftfukter kan legge fuktighet til tørr vinterluft og lette symptomene på mennesker som lider av sprukne lepper, tørr hud og betent nese passasjer. Men det kan også utgjøre flere helserisikoer

Bakterier

En fylt vanntanken som sitter rundt i mer enn en dag eller to er sannsynlig å utvikle bakterier som kan komme opp i luften når maskinen er slått på. Regelmessig og grundig rengjøring av tanken med et blekemiddel og vann er avgjørende for å hemme bakterievekst.

Kondens

For mye fuktighet kan bygge opp i et rom med lukket dør, og som kan føre til kondens på slike overflater som tepper, vegger og møbler. Kondens kan oppmuntre til vekst av muggsopp. Alltid kjøre maskinen med en dør åpen og overvåke luftfuktighet i rommet.

Mold

Når muggsopp vokser på overflater i hjemmet på grunn av en uren luftfukter tank eller for mye kondens, kan det gjøre livet surt for astmatikere og ellers friske individer. Riktig og rutinemessig rengjøring av en ultrasonisk luftfukter, samt utgang overvåking, er avgjørende for å holde luften og omgivelsene mugg-free.

Electric Shock

Elektrisk sjokk er en alvorlig bekymring for alt elektrisk utstyr-inkludert en ultrasonisk luftfukter. Hold alltid maskinen utilgjengelig for barn og kjæledyr, og alltid håndtere ledningen, støpselet og maskin med tørre hender.

Burns

I motsetning til en damp, impeller eller veken-fordamping system luftfukter, en ultrasonisk luftfukter krever en forstøver for å konvertere vann til en fin spray. Rør aldri forstøveren mens maskinen er plugget i, fordi du kan brenne deg selv.


Relaterte artikler


våtservietter helse og sikkerhet
hvordan du kan beskytte deg mot bakterier på gym
å spise linfrø for de helsemessige fordelene
Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?
hvordan å behandle skabb - helse guide
regrowing øyevipper
minne skum helserisiko
hvordan vet de helsemessige problemer forbundet med deodorant
Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?
helsemessige aspekter ved rene rom