hvordan å sette sammen en stork håndverk chelsea crib

hvordan å sette sammen en stork håndverk chelsea crib

Ifølge selskapets hjemmeside, har Stork Craft vært å lage baby Cribs for mer enn 60 år. Alle Stork Craft Cribs er kjøpt umontert og krever bare grunnleggende husholdning verktøy for montering. Mens prosessen kan utføres av en person, måtte to personer til å sette sammen sengen gir en enklere montering prosess

Du trenger:.
Flat-skrujern
Stjerneskrutrekker.
Skiftenøkkel.


en.
Legg vuggen stykker og maskinvare på gulvet og sammenlign med diagrammet på instruksjonsarket å sikre at ingen deler mangler. Pass på at det er nok plass til å sette sammen sengen, ideelt montere den i det rommet der det er ment å brukes
2
Lay madrassen støtte barer på et flatt underlag. . og plasser madrassen støtte stykke på barer. Fest basen brakettene til støttene og base, med utstikkende ender vendt utover og hullene justert i alle tre stykker. Sett inn en 1/4-by-1 3 /4 tommers bolt fra toppen av madrassen base gjennom hver brakett, madrass base og madrass støtte. På undersiden av bolten, feste en låseskive og eikenøtt mutter og stram med en flat skrutrekker og skiftenøkkel.
tre.
Stå i ro siden skinnen opp og sette inn en tre plugg inn i hullet i hver ende av toppen av side skinnen. Plasser sidegrinden mellom hodegjerde og fotbrett seksjoner uten pre-montert T-skinner festet og sette inn en tønne mutter i hullet på siden av den stasjonære side skinnen. Fra utsiden av hodegjerde og fotgavl, sette inn et 1/4-by-3-inch bolt i tønnen mutteren. Bruk en skrutrekker til å stramme.
Fire.
Plasser den sammensatte madrassen base fra Trinn 2 mellom hodegjerde og fotbrett med base braketten utspringene vendt opp. Fest en lås skive på hver av de 1/4-by-5/8-inch boltene. Sett skruene gjennom hullene i de fire basen parentes inn i pre-satt inn nøtter i hodegjerde og fotbrett. Stram med skrutrekkeren.
Fem.
Sett skinnen klørne pre-festet til drop-side skinnen i både topp og bunn sett med pre-festet T-skinner på hodegjerde og fotbrett . Pass på at plast teething plate vender mot toppen på drop-side rail. Lås skinnen på plass. Sett hjulene i bunnen føttene av sengen.


Relaterte artikler


helsemessige bekymringer med farget toalettpapir
mus relaterte helsefare og sykdommer
hvordan vet de helsemessige problemer forbundet med deodorant
hvordan bruke lavendel olje for helse
hvordan du kan forhindre at hæler fra å bli sprakk
minne skum helserisiko
hvordan å sette sammen en stork håndverk chelsea crib
hvor lenge bør en holde kvitteringer fra helseforsikring?
Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?
minne skum helseeffekter