minne skum helseeffekter

minne skum helseeffekter

Memory skum, også kjent som slow release skum, er et materiale som vanligvis brukes i medisinske applikasjoner så vel som blir brukt til puter og madrasser. I forhold til andre skum madrasser, et minne skum madrass er tettere og mer støttende, noe som kan føre til mer behagelig søvn, selv om det ofte koster mer enn en vanlig madrass. Mens det er mange fordeler ved å bruke et minne skum madrass eller pute, kan det også være noen helserisiko.

Sår Forebygging

Memory skum er åpne cellestrukturen reagerer på kroppsvekt og varme ved å forme seg kroppens form. Dette bidrar til å hindre liggesår og avlaster trykkpunkter.

Stress Reduction

Memory skum madrasser, toppers og puter gir komfort som gjør at mange brukere til å oppnå en mer avslappet søvn. Ved samsvar med kroppen til brukeren, kan minne skum avlaste trykket og rygg smerter forbundet med stress, slik at kroppen til å slappe mer av.

Fordeler for astmatikere og allergikere

Memory skum produkter er generelt mindre gjestfrie til støvmidd, og de er mye mer holdbart enn vanlige madrasser. Dette gjør at madrassen eller puten til å vare lenger samtidig som skjuler færre allergener, som kan bringe lettelse til de med allergi og astma.

Giftighet Bekymringer

Memory skum madrasser er laget av kjemikalier inkludert polyhydroxy polyol, borsyre, toluen di -isocyanat og petroleum biprodukter. Eksponering for slike giftige kjemikalier kan ha alvorlige effekter på lungene.

luftveisirritasjon

Når nytt, noe minne skum produkter avgir en kjemisk lukt som kan være ubehagelig. Selv om dette stoffet lukt etter hvert avtar med lufting, kan rest lukt forbli, påføre mindre irritasjon av luftveiene.

Suffocation

Ikke la spedbarn eller små barn være alene på minne skum madrasser eller puter. Den samsvar produktets art gjør det vanskelig for unge å snu hvis de ender opp med forsiden ned på madrassen, som fører til mulig kvelning.


Relaterte artikler


Propolis helsemessige fordeler?
helserisikoen ved en ultrasonisk luftfukter
å spise linfrø for de helsemessige fordelene
minne skum helseeffekter
hvordan vet de helsemessige problemer forbundet med deodorant
hvordan å behandle skabb - helse guide
helsemessige bekymringer med farget toalettpapir
Hva er de helsemessige farene for en elektrisk teppe?
husholdning helse tips
hvordan stoppe spiker bite