alternativer til neglelakk remover

alternativer til neglelakk remover

Nail lakk eller polish remover er ofte laget med aceton. Aceton polish fjerning gjøre en god jobb med å raskt fjerne neglelakk fra neglene og andre overflater. Hvis du noen gang finne deg selv uten neglelakk remover det finnes alternativer som fungerer, bare kanskje ikke så fort.

Parfyme

Parfyme inneholder ethyl acetate, som er en aktiv ingrediens i neglelakkfjerner. Spray parfyme på en bomullsdott og tørk neglen for å fjerne polish. Gjenta dette til polish er fjernet, deretter vaske hendene grundig

Window Cleaner

Window renere aktive ingredienser er ammoniakk og alkohol;. Begge er løsemidler. For neglelakk søl på teppe og andre tekstiler, spray vinduet renere på stedet og bearbeid polish flekken med en klut. Test for colorfastness i et lite synlig område først. Utholdenhet er nødvendig med denne metoden, det kan ta flere programmer i vinduet renere å fjerne flekken. Etter at polish er fjernet, tørk vekk eventuelle spor av vinduet renere med varmt vann og såpe.

Olive Oil og hvit eddik

Olive Oil og hvit eddik fjerner neglelakk fra trevirke. Bland sammen like deler av hvit eddik og olivenolje, DAB en frotté håndkle inn i blandingen og buff på neglelakk ut av skogen. Tørk veden med en fuktig klut for å fjerne eventuelle rester etter at neglelakk er borte.

Clear polsk

Wet polish vil oppløse gammel neglelakk på neglene. Påfør et lag med klar polish til neglene deretter umiddelbart tørkes av med en bomullsdott. Bruk en neglebørste med varmt såpe og vann for å fjerne polish som er igjen på neglebåndene.

White Eddik og sitron konsentrat

White eddik og sitron er sure. De sure egenskapene er i stand til å bryte ned neglelakk. Hell to deler eddik og én del sitron konsentrere seg i en bolle og suge malt neglene i ett minutt. Dypp en bomullsdott i blandingen, og tørk den polske off. Vask hendene med såpe og vann for å fjerne løsningen fra hendene.


Relaterte artikler


øre og nese hårfjerning
hvordan å slutte å se sliten med lite triks for å føle deg uthvilt og lysner opp utseende
hva er eau de toilette?
hvor å fjerne fake spiker lim
hvordan gjøre naturlige kroppslukt blocker
hvordan å desinfisere magen ringer
hvordan bli kvitt tykke tåneglene
hvordan du kan lage din egen aftershave splash med essensielle oljer
hvor å barbere med en åpen barberhøvel
hjemmelagde spiker bite behandling