beste menn kropp vasker

beste menn kropp vasker

Du trenger:
Lus sjampo
. Comb.
Hvit eddik.
2 Håndklær.
Papirhåndklær.
Hårspenner.

Menn kropp vasker er flytende versjoner av såpe spesielt designet for å fungere med mannlige organer for å gjøre fristende dufter. Selv om alle menneskers fysiske kjemi er så forskjellige som et fingeravtrykk, kan noen merker på kroppen vaske blitt langt mer populært på grunn av positive tilbakemeldinger fra mange forbrukere. Merker som Palmolive, irsk Spring og Lux er blant de mer populære og best karakter av individuelle brukere og deres samarbeidspartnere basert på de positive duften av produktet gjør når de blandes med kroppens kjemi.

irsk Spring

Å være at irske Våren var det første selskapet til å markedsføre såpe spesielt for menn, er det passende at de er en av de topp-karakter mannlige kroppen vasker. Irsk Spring kommer i en rekke dufter som Classic Spring, aloe og Icy Blast. Den irske Spring kroppen vasker play off deres klassiske irske Spring såpestykker. The Classic Spring vask er en nøyaktig kopi av den vanlige irske Spring såpestykker. Irsk Spring tilbyr også sjampo som fremhever kroppen vask og er laget for å jobbe med dem.

Palmolive

Palmolive gjør en merkevare av menns kroppsvask som også er særlig populært på grunn av gjenkjennelig merkenavn og standard på sine produkter. Palmolive også var en av de å produsere en alt-i-ett mannlig kropp vask shampoo. Disse alt-i-ett skyller blitt populært fordi en manns kropp er spesielt risikabelt enn en kvinnelig kropp, og det var lettere å bare bruke to produkter i stedet for én. Flere og flere selskaper skal kopiere denne modellen, og tilbyr alt-i-ett vask produkter i mange forskjellige dufter.

LUX

Lux var en gang sett på som en "generisk" merkevare av såpe og kropp vasker grunn til det er lavere pris og tilgjengelighet, men det har blitt en mye mer allment respektert merkevare. Lux produserer en av de bredeste matriser av dufter og farger av kroppsvask. De mange typer vask priset inn med generelt lavere priser på Lux merke produktene har laget Lux en av de mer populære merke mannlige kroppen vasker. De mest populære selge parfymen i deres katalog er mennenes sjøbrisen kroppsvask.


Relaterte artikler


hvordan du gjør en total makeover hest
salt flekkfjerning fra sko
hvordan du velger en barberhøvel
split spiker bøte
hvordan å lukte godt som en mann
hvor å fjerne giftstoffer fra håret
hvordan du får best mulig barbering
hvordan bli kvitt re-forekommende kroppslukt etter en dusj (for menn)
sikker måte å rengjøre porselen veneers
hvordan gjøre neglene ser hvite under undersiden av negler