den beste barberhøvler for menn for skjegg og barter

den beste barberhøvler for menn for skjegg og barter

Opprettholde et skjegg og bart krever regelmessig stell vare med bruk av et hår trimmer eller barbermaskinen. Mens det er mange trimmere på markedet, hva som fungerer best for én mann kan variere for den neste, så det er mange ulike behov for stilarter av skjegg. Justerbar kutte lengder kan være mer viktig for de voksende lengre skjegg. Likeledes vil tykkere og grovere skjegg har andre behov enn finere, mykere seg. Vurdere faktorer som presenteres i disse splitter valgene ved en beslutning.

Remington MB 200 Trimmer

Den Remington MB 200 er en trådløs, oppladbar skjeggtrimmer. Det er ikke vann og er ment for tørr bruk. Denne modellen har titan-belagte blader, som er ment å gi en overlegen trim. Den opererer med et utvalg på ni lengdeinnstillinger. Brukere av denne modellen synes det er bra for barbering av korte hår fra ansiktet og for styling fippskjegg. I kontrast, klager inkluderer å ha et kort batterilevetid og mangler vanskelig nakkehårene. Produktet leveres med en to-års garanti.

Wahl 79524 Trimmer

Den Wahl 79529 trimmer leveres med fem års garanti. Den bruker en ledning. Clippers er utstyrt med en high-speed Powerdrive motor, og designet er ment å gi en jevnere kutt på tykt hår. Motoren i seg selv er relativt rolig og lett, gitt sin makt. Den komfortable grep er lett å holde i lengre perioder, og en "Dura Chrome" finish gir en retro barber-shop appell. Clippers bruker høy-karbon stål blader, som er permanent justert og bør aldri trenger justering. Clippers er også fjernes for rengjøring. Trimmeren kommer med ti justerbare kammer. En tommelfinger-opererte, skyve bryteren gjør det enkelt å justere kammene til ønsket klippehøyden

Wahl 9971700 Trimmer

Wahl gjør en trådløs, batteridrevet trimmer, som er kompakt og perfekt for reise-det Wahl 9971700 trimmer. Men det gir fortsatt kraften til en full-størrelse trimmer. Dette skjegg og bart trimmer har seks posisjon lengde guider for trimming halm å shag. Den profilerte formen og myke nestles i håndflaten, noe som gjør det enkelt å bruke. Den høye-karbon stål er presisjon-slipt og selvslipende. Brukere sier det fungerer bra på tykt, krøllete hår.

Andis AS-1 Trimmer

Den Andis AS-1 ledning trimmer kan også lades. Dens design innovativ teknologi for å gi en ultra-tett, svært glatt barbering. Denne trimmeren er anbefalt for kort og kortklipt stiler. Den hypo-allergifremkallende, mikro-tynne titan folier og høy hastighet, presisjon kutte hoder er designet for å gli over huden mens trimming barter, kinnskjegg og skjegg. De maskinerte skjær er ikke ment å tette, og er utformet for å skylle rent raskt og enkelt. Bruk av forstørrede folie hull forbedre trimmeren ytelse, slik at det å barbere nærmere.


Relaterte artikler


hvordan få 360 bølger naturlig
Hjem behandlinger for barberhøvel humper
hvordan eliminere armhulen lukt
hvordan du gjør en pedikyr for menn
hvor å fjerne giftstoffer fra håret
den beste elektriske barbermaskiner under $ 100
hjemmelaget spikeren whitening
den beste kvaliteten barberblader
Castilla såpe oppskrift
hvordan man kan kjøpe billige cologne