frisyrer for type v skallethet

frisyrer for type v skallethet

Type V hårtap er klassifisert som en av de syv kategoriene av mannlig mønster Hårtap på Hamilton Norwood skalaen. Type V håravfall er synlig ved en lapp til skallethet i sentrum av hodebunnen og ingen hår langs fronten lobe, også kjent som temporale området. Midten og foran skallet områdene er atskilt av et band eller bånd av tynt hår som kan koble seg til håret vokser på sidene over ørene.

Shaven Head

Popularisert av kjendiser som Patrick Stewart, Samuel L. Jackson, Bruce Willis og Vin Diesel, iført en barbert hode regnes stilig og til og med sexy. Når håret vokser i uregelmessig, som med type V skallethet, kan en ren barbert hodet fullstendig skjule problemet og kan lett vedlikeholdes med regelmessige besøk til en frisør butikk eller på din egen hjemme.

Klærne

Tupeer er midlertidige hår erstatninger som kan gjøres etter hårtype og utstyrt spesielt for menn som opplever Type V skallethet. De tåler vann og kan brukes konsekvent til du fjerner den. Med bruk av litt hår lim, en hårføner og en kam, kan Tupeer bli stylet for et naturlig utseende.

Hårtransplantasjon

Hair fra andre deler av kroppen, for eksempel på baksiden av hodet eller skjegg, kan brukes til å fylle ut bare flekker i menn lider av Type V skallethet. Under mild sedasjon, vil en lege trekke mønstre på områder av skallethet som skal dekkes, og følge dette med injeksjoner med lokalbedøvelse. En elektronisk hår avtrekker eller en skalpell for å trekke ut håret follicles fra andre deler av kroppen. Rice korn-lignende grafts, som faktisk er hårsekker, blir deretter plassert i den skallede områder ved hjelp av pinsett. Innen ni til 12 måneder, nytt hår vokser i områdene skallethet.

Kam-Over

Hvis de resterende håret på sidene av hodet er lang og tett nok, kan menn med rett hår kam at håret over skallet flekk i midten av hodet. Noen ganger, dette ser ut som en opplagt forsøk på å dekke skallet områder skjønt. Dette ser kan opprettholdes med hårspray eller holde mousse.


Relaterte artikler


hvordan pin ørene igjen hjemme
gratis hjem renseløsning for tobakk flekker på proteser
bruker for dr.
klut servietter vs papirservietter
hvordan barbere ansiktet for første gang
den beste måten å fjerne kroppshår
å ribbe perfekte øyebryn
cosmetologist tips
hjemmelaget spikeren whitening
ading1a "u003e hvordan du bleke tennene ens u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e ta vare på tennene