guy’s frisyrer fra 60-tallet

guy’s frisyrer fra 60-tallet

Du trenger:

De 1960 var en tid med sosial og politisk omveltning. Overensstemmelsen slutten av 1950-tallet utviklet seg til frilynt eksperimentering i livet og kulturen, og frisyrer i denne perioden endret seg like drastisk som i politikken. Tiåret begynte med kortklipt og clean-cut menn frisyrer som manglet ansiktshår. Midten av 60-tallet var preget av shaggier versjoner av tidligere stil, noe som banet vei for det endelige utseendet på era, en blanding av rikelig ansikts hår og lange låser som er oftest assosiert med hippier i dag.

menn frisyrer på tidlig 1960-tallet

De tidlige 1960-tallet var fremdeles sterkt preget av den konservative 50-tallet. Menn hadde håret i kortklipt og tungt pomaded stiler. President John F. Kennedy var en arketypisk fremstilling av perfekt coiffed menn i denne perioden. Hans side-skiltes, clean-cut, men ikke overmåte kort hår og ren barbert ansiktet var de rigueur for stilige menn i begynnelsen av 1960-tallet. Boar bust hårbørster og voks-baserte pomades var viktig for å få og opprettholde perfekt coiffed håret av denne perioden.

Bowl Cut

The Beatles 'opptreden på Ed Sullivan show i 1965 førte til at trenden innstillingen bollen kuttet, som også ble båret av Rolling Stones bandleder Brian Jones. Stilen, oppkalt etter sin alt-ett-lengde hår-som om kuttet rundt en bolle-ble kopiert av unge menn i massene. Litt av et avvik fra perfeksjon av de tidligere 60-tallet, ble kuttet en hybrid av konservative trender og hippie stiler i vente.

Hippie Hair

The hippie estetiske kom på slutten av 60-tallet, og sammen med det kom langt hår for både menn og kvinner, uflidd ansiktshår, og utsmykninger i form av perler, bandannas, og band. Full skjegg var overalt, var lange rette låser slitt sans lue og holdt tilbake med bare en bandanna, og lange kinnskjegg fullførte utseendet illustrert av John Lennon.


Relaterte artikler


hvor å fjerne skum isolasjon lim fra huden
tre vs plast bad pensel
hvordan ta vare på en langt hår fippskjegg
hvordan å rengjøre proteser
hvordan bli kvitt lukt i sko
hva er historien om barbereren polet?
protese omsorg for eldre
barbering tips for svarte menn
desinfeksjonsmiddel effektivitet
hvordan du rengjør cuticles