hvor å fastsette en ramme for briller

hvor å fastsette en ramme for briller

For mange mennesker, briller er viktige for deres daglige aktiviteter. De er nødvendige for å komme rundt og gjøre det gjennom dagen. Når briller pause, er det noen ganger vanskelig å få dem fast med en gang. Den beste måten å håndtere situasjonen er å fikse briller umiddelbart. Med de riktige verktøyene, kan du raskt gjøre at

Du trenger:. .
Eyeglass reparasjonssett
Neglelakkfjerner.
Filler.
Superlim.
Sandpapir.
Bomullspinne.


en.
Bestem området av bekymring og finne ut hvor problemet ligger på briller. For store problemer, vil det være lett å si umiddelbart hva som må fikses. Mindre problemer kan ta ytterligere undersøkelser. Stram eller erstatte en manglende skrue.
To.
Rengjør rammer med neglelakkfjerner dersom rammene er brutt. Spre remover over rammen forsiktig med en fille. Rengjør grundig for å fjerne smuss, fett eller andre rester og gjøre reparasjoner mye enklere.
Tre.
Forsiktig sand i området der bruddet skjedde. Dette vil jevne ut overflaten slik at limet noe å riktig følge. Tørk av pusset området med en ren fille for å fjerne eventuelle gjenværende partikler og rusk igjen fra sliping.
Fire.
Påfør lim til pause. En DAB eller to vil gjøre utslaget. Pass på at det ikke er noen bobler eller hull i leddet. Rull en bomullspinne over området der du brukte lim for å fjerne overflødig. Skyv de to stykkene sammen, hold på plass et par minutter til limet har hatt tid til å følge. Sett glassene ned på et stødig bord, og la om en time for limet tørke.
fem.
Pass på at alle limet er tørket. Test glassene å sikre at de passer ordentlig.

Tips og advarsler


 • Reparasjon briller kan variere noe avhengig av type glass. Husk å gi tilstrekkelig tid for dem å tørke før du bruker dem.


 • Relaterte artikler


  Hva er fordelene med å bruke spiker olje?
  hvor å fjerne tatoveringer
  hvor ofte bør du barbere?
  hvordan du gjør hjemme manikyr (del 1)
  hjemmelagde tennene produkter
  hvordan du har ganske tå negler
  hvordan barbere ansiktet hver dag med en ikke-elektriske barberhøvel og ikke få kutt, kutt, og humper
  behandlinger for grovt ansiktshår
  sanne mineraler makeup instruksjoner
  hår kutt og stiler for svarte menn