hvordan å behandle mørkfarging av tåneglene

hvordan å behandle mørkfarging av tåneglene

Formørket og misfarget tåneglene kan være et symptom på et fysisk problem eller en skade. De kan også være skjemmende. Mørk og forslått utseende tånegler generelt følge av en skade, slik som stubbing tåen eller iført feil montering tennis sko. Hvis tåneglene er mørkere og gult, er en soppinfeksjon den sannsynlige årsaken

Du trenger:. .
Anti-sopp salve
Eddik.


en.
Sett av tid til healing. Hvis den mørke tånegl er et resultat av en skade, kan det misfarging vare i uker før de misfargede spikeren vokser ut. Se en lege ved tå blir røde eller hovne.
To.
Bløtlegg tåneglene i en blanding av eddik og vann. Lag en blanding av to deler varmt vann og en del eddik i et basseng. Suge føttene dine i 15 minutter om gangen. Dette kan gjøres daglig eller annenhver dag. Skyll føttene og tåneglene med vann etter bløtlegging dem. Klapp dem tørre med et mykt håndkle og sørge for at føttene og tåneglene er helt tørre før du tar på sokker eller sko.
Tre.
Hold tånegler ordentlig trimmet. Hvis tåneglene er for lange, kan de støter mot tærne i skoene, noe som resulterer i blåmerker.
Fire.
Sjekk tilpasning av skoene dine. Løpere og utøvere som spiller racketen sport er mer utsatt for misfarging når nailbed blir forslått ved å gjentatte ganger slående tåen på skoen. Sko som er for bredt eller feil laced tillate foten å skli fremover. Sko som er for kort kan også skade nailbed.
Fem.
Besøk en lege hvis toenails er formørket og gulaktig i farge, spesielt hvis de har en stygg lukt. Legen kan foreskrive anti-fungal medisiner skal tas oralt eller påføres lokalt. Soppinfeksjoner kan ta måneder å behandle.


Relaterte artikler


hvordan å lime plast brilleglass
Slik velger du et DIY tannbleking metode
helhetlig lus behandling
hvordan å rense med jojobaolje
hvordan håndtørkeapparater arbeid
hvordan eliminere hangnails for livet
hvor å endre Remington folie kniver
tånegl sopp lettelse
hvordan man kan forebygge sko lukt med kvinners kjole sko
hvor å endre en dobbel kant razor blad