hvordan å bleke tåneglene

hvordan å bleke tåneglene

Ren, sunn tånegler og negler er et tegn på god grooming. Misfarget, gule eller fillete negler er ikke estetisk tiltalende. Tåneglene tendens til gul eller mørkere lett som de er tykkere enn fingerneglene. En grunn til at de kan ha blitt misfarget er hvis du har vært iført mørk-farget neglelakk på dem. En annen årsak til tånegl misfarging skyldes fot sopp. Uansett årsak, tåneglene blekemiddel for å gjøre dem ser rent og hvitt

Du trenger:.
Cotton ball
. Hydrogen peroxide.
Lemon.
Whitening tannkrem.
Tannbørste.


en.
Fukt en bomullsdott med hydrogen peroxide. Gni bomull ballen under dine tånegler og over toppen av dem. La hydrogen peroxide tørre. Det er ikke nødvendig å vaske dem etterpå.
To.
Skjær en sitron i små skiver. Bruk en skive sitron å gni på toppen og på undersiden av tåneglene på en fot. Bruk en annen skive sitron og gjøre det samme på den andre foten. Hvis du har noen kutt eller hangnails, kan du oppleve litt svie eller smerte. Vask føttene med varmt vann når du er ferdig.
Tre.
Klem litt whitening tannkrem på en tannbørste. Pass på at det er en gammel tannbørste, eller en som du ikke vil bruke igjen. Pensle tannkrem på din tåneglene, akkurat som du ville tennene. Brush under og på toppen. Gjør dette daglig i en uke.

Tips og advarsler


 • Ikke få noen av bleking ingrediensene i øynene.


 • Relaterte artikler


  hvordan å virke mer feminine
  oppskrift på å lage bay rum aftershave
  den beste kvaliteten håret kammer
  Hvordan skjerpe frisør saks
  hvordan gjøre narr rose blomst vann
  hvordan du kan løse kroppslukt problemer
  god hygiene teknikker
  tannlegeutstyr verktøy
  kokos og palmeolje til såpeproduksjon
  hvordan å stoppe føttene fra smelling