hvordan å identifisere barberkniven skala materiale

hvordan å identifisere barberkniven skala materiale

Skalaen på barberkniver er håndtaket. Scales kommer i en rekke materialer. De kan være laget av naturlige materialer, fra animalske produkter, eller fra kunstige materialer. De ulike materialene blir verdsatt av barberkniven aficionados for deres estetiske formål, som påvirker prisen på en barberkniv. Imidlertid ikke omfanget materialet ikke direkte faktor i kvaliteten på barberingen. Veldig bra barberblader kan gjøres med alle typer skala materiale, forutsatt skalaen balanserer en kniv som har blitt skikkelig skjerpet.
en
Wood skalaer er vanlige og tradisjonelle. . Se etter et materiale som føles tett og varm å ta på. Ta godt vare på de tre skala, verdsatt for sin skjønnhet og stabilitet, for å holde høvelen nyttig for generasjoner.
To.
En enklere materiale å ta vare på er en syntetisk-avledet skala, som det er mer vannavstøtende enn et naturlig materiale. Se etter en skala som har rene, moderne linjer og koster mindre enn tradisjonelle materialer.
Tre.
På de høyere enden av prisklasse er de sjeldne, tradisjonelle materialer som elfenben. På grunn av sjeldenhet av disse materialene skala, er de mer verdsatt som brikker for samlinger. Se etter en god elfenben skala skal vises vises hånd-skåret, men føler pusset og polert.


Relaterte artikler


hvordan å barbere beina når du går tom for barberskum
protese omsorg for eldre
søte afrikaner amerikaner frisyrer for barn
hvordan stoppe tygge neglene
hva butikkene selger sikker uparfymert deodorant?
hårfjerning med mynte
hvordan du får strømpebukse på
hvordan gjøre lavendel, peppermynte og tea tree olje foten pulver
hvorfor bruke aftershave?
spiker airbrush tutorial