hvordan å lære barna hvordan de skal ta et bad

hvordan å lære barna hvordan de skal ta et bad

Bath tid kan være en hyggelig erfaring for barnet ditt. Undervisning barnet hvordan å ta vare på hans eller hennes kropp på en munter måte vil innpode sunne vaner i mange år fremover
1

Undervisning barn å bade begynner når de er babyer. Fordi konstant tilsyn er et must, må alt være klart på forhånd: håndklær, bad leker, såpe og sjampo, badekåpe, vaskekluter og lotion. Innen barnet er 18 måneder til to år gammel, kan han eller hun deltar i disse forberedelsene. Holde dem sammen i en tote eller kurv vil vise hvordan å holde disse tingene organisert.
To.
I en alder av fem, kan de fleste barn bade selv, men likevel krever konstant tilsyn. Fortell barna å bli sittende i badekaret. Stå opp å strekke seg etter noe kan føre til barn å skli og falle. Vis barna hvordan å vaske deres ansikter og nakken først, og deretter jobbe seg ned til sine våpen, torso og ben og resten av kroppen. Barn i denne alderen kan fortsatt trenger hjelp vasking og skylling håret, men bør oppmuntres til å delta. Barn i denne alderen kanskje trenger en hånd å gå ut av badekaret, men bør oppmuntres til å tørke seg selv av og heng håndkleet opp pent.
Tre.
Barn mellom seks og 10 kan fortsatt nyte bad tid og er i stand til å håndtere det selv, men kanskje ikke så grundig som foreldrene ønsker at de skal være. Tillat barnet å ha privatliv, men fortell ham eller henne at du forbeholder seg retten til en post-bad inspeksjon bak ørene. Insister på at barnet rydde opp badet når han eller hun er ferdig.
fire.
I en alder av 10, vil barnet forhåpentligvis har bad tid mestret. Som barn blir preteens, minne dem om at hyppige og kanskje daglig bad eller dusj er nødvendig for å holde seg ren og luktfri. Vær sikker på at de har de verktøyene de trenger for å ta bade en hyggelig opplevelse.


Relaterte artikler


hvordan å bruke store neglelakk for st.
hvordan du kan lage din egen flytende håndsåpe
hvordan du rengjør en fogless speil
hvordan du bytter Sonicare Elite batteri
hvordan å vaske ansiktet med soyamelk
hvordan å snøre skoen strenger
hvordan å stoppe spiker bite vane
hvordan man skal oppnå mykere hender med en felles husholdning produkt
hvordan stoppe stinkende føtter
hvordan naturlig behandle en spiker sopp infeksjon