hvordan å male tåneglene fort

hvordan å male tåneglene fort

Malt og stelt negler og tånegler kan gjøre deg sette sammen. Hvis været er varmt, er det enda mer viktig at du føler deg godt om utseendet på føttene. Hvis du ikke har tid eller penger, for en profesjonell eller til og med at-home pedikyr, kan du fortsatt gli på sandaler og føler deg trygg. Følg noen tips for å male tåneglene rask og pent

Du trenger:.
Nail polish remover
Bomull baller.
Grunning.
Neglelakk.
Quick-tørking top coat.


en.
Bruk ikke aceton neglelakkfjerner på en bomullsdott og feier den over neglene for å fjerne polish, eller for å fjerne olje fra bart spiker.
to.
Put ett strøk grunning på hver tånegl. Begynn med de store tær og flytte sammen til små tærne. La grunning tørke i ca tre minutter.
Tre.
Påfør neglelakk til hver spiker, begynner med de store toe. Påfør ett slag av neglelakk nedover den ene siden av tånegl, og et nytt slag på den andre siden. Påfør siste slaget ned midt i hver tånegl. Ikke dypp penselen i neglelakk mellom hvert strøk. La neglelakk tørr i to til tre minutter.
Fire.
Legg et strøk neglelakk på tåneglene. La den tørke i to til tre minutter.
Fem.
Påfør en klar, hurtigtørkende top coat.

Tips og advarsler


 • Bruk en nøytral eller lys neglelakk farge, slik som beige eller baby rosa, så du slipper å bekymre deg så mye om striper eller feil.


 • Relaterte artikler


  handwashing krav
  hvor å fjerne kjønnshår uten humper
  verktøy for sliping barber klipper kniver
  husholdning rettsmidler for hodelus
  Hvor å søke parfyme
  typer hairbrushes
  hvordan å gå ned i vekt rundt magen
  hvordan du kan dyrke dine egne negler
  parfymer kvalitet identifisering
  hva gjør en inngrodd negl se ut?