hvordan å reparere en roterende klokke

hvordan å reparere en roterende klokke

En timepiece som ikke er i stand til å fortelle tiden er ikke noe mer enn et håndledd ornament. En klokke som ikke fungerer fordi den er skadet har enda mindre av en hensikt. En klokke som er feil eller viser feil tid kan være fastsatt ved å implementere noen feilsøking teknikker. De fleste ser problemene innebære opererer klokker 'alarmer. For mer komplekse problemstillinger, må du kanskje ha Rotary se profesjonelt utbedret for autoriserte Rotary reparasjon servicesenter

Feilsøk CAL nr. AW00 Alarm


en.
Sjekk den ekstra tiden. Alarmen vil ikke gå av på den riktige tiden hvis den ekstra tiden ikke er angitt i henhold til den primære tiden. Alarmen er på når hjelpe-og primære tider er forskjellige.
To.
Sett klokken på håndleddet for å øke se temperatur. Deaktiver vibrasjoner motoren lav temperatur strømsparingsfunksjon hvis vibrasjonsalarm ikke vil fungere. Denne funksjonen selv-aktiveres når du ikke bruker klokken din i lang tid, blant annet bærer den i lommen eller i en veske.
tre.
Sett batteriet når den andre hånden beveger seg to sekunder om gangen i stedet for ett. Alarmen vil heller ikke fungere når uret er i advarselen om lavt batterinivå modus.

Feilsøking Andre Rotary Watch Modeller


en.
Trykk på alarmknappen trekk knappen ute på Rotary se modellen S6L71 dersom alarmen ikke fungerer. Kilden til alarmen ikke høres, er når du prøver å hvile alarmtiden indikatoren innen tre minutter etter at alarmen gikk av.
To.
Returner kronografviserne til sine opprinnelige posisjoner på Rotary se modellen ETA G15. 211 før timerfunksjonen. Tidspunktet funksjonen vil ikke fungere skikkelig på annen måte.
Tre.
Tilbake kronen til normal posisjon, presset direkte mot klokkens side, etter at justeringer i klokkens innstillinger. Dette gjelder for alle modeller. De nye innstillingene kan ikke helt tre i kraft på annen måte.

Send for reparasjoner


en.
Skriv inn et dokument som inneholder navnet ditt, grunnen til at du sender armbåndsuret for reparasjoner og telefonen adresse.
to.
Finn din kvittering, viser bevis for kjøpet av din Rotary ur.
tre.
Kjøp en eske eller konvolutt, og sett skrevet dokumentet, kvittering og se.
fire.
Mail pakken til følgende adresse: Service, Materialer Display RW Limited /277 Prince Avenue /Westcliff-on-Sea /Essex SS0 0JS

Tips og advarsler


 • . en kopi av kvitteringen i tilfelle du trenger å få Rotary se reparert i fremtiden.
 • Bruk en mail carrier tjeneste som tilbyr sporing og forsikring.
 • Rotary klokker kjøpt etter januar 2009 har en levetid garanti, men garantien krever at klokken skal betjenes hvert tredje år.
 • Den andre hånden beveger seg på to-sekunders intervaller er en identifiserende funksjon av både advarselen om lavt batterinivå funksjon og vibrasjoner motoren lav temperatur strømsparingsfunksjonen. Anta batteriet er lav hvis den andre hånden bevegelsen er fortsatt uregelmessig etter at du har gått med uret på håndleddet for noen tid.


 • Relaterte artikler


  hvor lenge kan du bruke daglig kontakt linser?
  hvordan å style håret med de beste produktene
  hvordan å tape negler å stoppe spiker bite
  hvordan du kan finpusse på egne negler
  hvordan en brasiliansk voks arbeid?
  hvordan du kan lage din egen flytende håndsåpe
  hvordan du bruker en akryl spiker maskin drill
  botemidler for sko lukt
  ørevoks rengjøringsmetoder
  hvordan gjøre proteser hvitt