hvordan du bruker Biore

hvordan du bruker Biore

Biore's Deep Cleansing Pore Strips er designet for å rense og redusere størrelsen på porene og fjerner hudormer. Stavene, som er tilgjengelig for nesen, haken og pannen områder, er enkle å bruke. For best resultat, bruk strips en gang i uken for å opprettholde rene porer

Du trenger:.
Biore pore rensing strimler
. Face vask eller såpe.
Vann.


en.
Velg pore stripen du vil bruke. Hvis du bruker flere typer (panne, nese og hake), bruke en om gangen slik at du kan skylle grundig etter hvert program. Åpne strip's posen ved å rive av en av sidene. Grip begge sider av bånd og vri den i en vrir bevegelse forsiktig for å løsne spaltene i stripen.
To.
Vask ansiktet med såpe eller vask ansiktet og vann og la den delen av ansiktet ditt i pore stripen vil bli brukt til helt våt.
tre.
Tørk hendene og dra i bånd ut av sin plast backing. Trykk den inn på angitt område av ansiktet ditt med den blanke siden vendt mot huden din. Trykk ned for godt å stikke den på huden.
fire.
La stripen tørke i 10 til 15 minutter, eller til hele stripen er helt tørr og stiv.
fem.
Grip hver side av stripen med tommelen og pekefingeren, og begynner sakte skrelle den mot midten av stripen. Fjerner stripen kan lett svi eller krible.
6.
Skyll ansiktet med kaldt vann for å fjerne eventuelle rester fra stripen, roe ned huden og hjelpe stramme porene.

Tips og advarsler


 • Fjern strimler etter 15 minutter for best resultat. Leaving dem på lengre vil ikke skade huden, men fordelene kan ikke være like effektivt.
 • Ikke bruk strimler oftere enn hver tredje dag eller på brent eller på annen måte irritert hud (herunder kutt eller kviser) . Stavene er heller ikke anbefalt for barns bruk.


 • Relaterte artikler


  hvordan du bruker kondom på riktig måte
  hvordan du bruker en barbering krus
  fransk polering teknikker
  hår og hudpleie tips
  skadelige shampoo ingredienser
  hvordan å male enkelt design på negler
  kosthold for spiker vekst
  hvordan du bruker menns hår gel
  om unscented kroppsvask
  hvor å fjerne en innebygd leppe ring