hvordan gjøre bar såpe til flytende såpe i en container

hvordan gjøre bar såpe til flytende såpe i en container

Lettere å bruke og mer sanitærutstyr enn bar såpe, fukter flytende såpe og renser hendene uten forurensning fra håndtering av et såpestykke. Making flytende såpe fra et såpestykke eller en samling av såpe rester kan spare penger og det gir deg muligheten til å tilpasse det ferdige produktet såpe også. Transform alle typer bar såpe til en flytende såpe i mikrobølgeovn beholder som du kan bruke som håndsåpe i en pumpe dispenser eller som en kroppsvask

trenger Du:
såpestykke eller en kopp bar såpe utklipp.
Ost rivjern.
Mikrobølgeovnbolle container (minst 3 liter).
3 kopper vann.
Spoon.
Såpe pumpe dispensere.
Jar.
Eteriske oljer.
Glyserin.
Dørslag.


en.
Bruk ostehøvel til å rive et såpestykke i målebegeret til å produsere 1 kopp revet såpe. Hvis du bruker såpe utklipp kuttet opp såpe og måle ut en kopp av små biter. Du kan også klippe opp i baren såpe inn små, tynne biter i stedet for rister hvis du ikke har en ostehøvel tilgjengelig eller bruk en food prosessor for å hogge såpen.
to.
Sett en kopp hakket såpe i mikrobølgeovnbolle container på minst 3 liter for å la såpen å utvide. Legg til 3 kopper vann til mikrobølgeovn beholderen og røre innholdet sammen med en skje. Plasser beholderen i mikrobølgeovnen.
Tre.
Mikrobølgeovn såpe på halv effekt i 3 minutter, rør blandingen i 1 minutt mellomrom. Ikke la blandingen å koke. Når du er ferdig, fjerner beholderen og la blandingen avkjøles, stirring hvert 5. minutt i 20 minutter. Fjern eventuelle små såpe stykker tilstede med en skje eller ved anstrengelser gjennom en dørslag. Hvis konsistensen ser veldig tykk og gel-lignende når varm, legge til en ekstra 1 /2 kopp vann til blandingen å tynne det, slik det vil tykne mer når den er avkjølt.
Fire.

Tilsett 2 ts av vegetabilsk eller syntetisk glyserin til blandingen å gjøre det mer av en fuktighetsgivende såpe. Rør i glyserin for til de er helt spredt over hele såpe. For å legge til duft, tilsett 10 dråper av en eterisk olje av dine valg som lavendel, peppermynte, søt appelsin eller tea tree. Dette vil også legge naturlige antibakterielle egenskaper til flytende såpe siden mange essensielle oljer er antibakterielle. For å unngå konflikt med duften av såpe, velge et utfyllende duft eller bruke uparfymert såpe.
Fem.
Hell flytende såpe til såpe pumpe dispensere, lagring eventuelle gjenværende såpe i en glasskrukke for senere bruk. Hold glasset i et skap ved romtemperatur. Rist såpe og til hvis det begynner å gel i enten pumpen eller glasset.

Tips og advarsler


 • Substitute 2 ts olivenolje for glyserin i såpe oppskriften hvis du ikke har glyserin tilgjengelig eller ønsker å bruke en naturlig olje i stedet.
 • Bruk dobbelt så mye vann dersom man skummer flytende såpe for å sette i spesielle skummende såpe dispensere.
 • følge nøye med såpe og vann blandingen i mikrobølgeovnen, for å unngå å brenne blandingen.
 • Noen såper, som Ivory, utvider ved oppvarming, så mikrobølgeovn i korte støt og rør ofte for å unngå trengsel.


 • Relaterte artikler


  hvordan å smøre en Norelco barberhøvel
  hvor å fjerne tatoveringer
  den beste deodoranter for kroppslukt
  hvordan å style krøllete hår på en fyr
  hvordan bli kvitt fotlukt og gjøre føttene dine lukter bedre
  alternativer til grønnsåpe
  hvor å fjerne lukt fra sko
  hvordan bruke et bad bombe smør kakao oppskrift
  hvordan du rengjør disig, tåkete briller
  hvordan du kan lage din egen brillepussemiddel for bestrøket linser