hvordan gjøre menn ser eldre

hvordan gjøre menn ser eldre

Mens det ofte antatt at alle ønsker å fremstå unge, kan det faktisk virke mot noen mennesker, særlig i den profesjonelle verden. Kvinner jobber ofte hardt for å bekjempe aldringstegn, mens menn anses skilles og kanskje enda mer vakker som de blir eldre.

Hvis du er en mann som ønsker å vises eldre, kan du bruke klær og stell for å oppnå det utseendet du ønsker. Du kan forbedre din profesjonelle og personlige liv ved å flytte fra det ungdommelige utseendet til en gutt til en fremstående og selvsikker mann.
en.
Grow ansiktshår. En hårløs ansikt ser ofte yngre, spesielt hvis en mann har full kinnene. En fippskjegg, eller til og med skjegg eller bart, gjør en mann ser umiddelbart eldre.
To.
Velg mer sofistikerte klær stiler. Snarere enn å kjøpe og iført T-skjorter fra junior avdelingen, slitasje skreddersydde jeans, jakker og dress sko. Hvis du går i dress på jobb, investere i høyeste kvalitet du har råd. La dem skreddersydd for å passe perfekt rammen.
Tre.
Klipp håret så det er kort og ryddig. Lang, raggete hår uten en definert stil er et ungdommelig utseende. Velg i stedet en hårklipp og stil som ser profesjonelt ut.
Fire.
Bruk briller. Selv om du ikke trenger synskorreksjon, kjøp et par elegante, wire-ramme briller uten korrigering.


Relaterte artikler


hvordan bli kvitt sigarett lukt på kroppen din
hvordan å se tynnere
offentlig toalett etikette
hvordan å kjøpe en barberkniven
hvordan du bruker natron som en fot suge
hvordan å gi deg selv en profesjonell manikyr
hvordan stoppe under armen fuktighet
hvordan å lage en enkel hjemmelaget deodorant
Slik rengjør sminke pensler og verktøy
hvordan å holde en myk skjegg