hvordan ta vare på tåneglene

hvordan ta vare på tåneglene

Riktig omsorg for din tåneglene er viktigere enn du kanskje tror. Selv om dårlig tånegl omsorg kan være pinlig og føre til misfarget, stygge tær, dårlig tånegl grooming kan føre til soppinfeksjon, smertefulle inngrodde tånegler og andre off-putting plager. Riktig pleie skal ikke ta mer enn 10 minutter eller så ut av dagen din, og du vil vanligvis bare å trimme dem en gang i uken, noe som gjør det enkelt å hindre komplikasjoner som kommer med feilaktig tånegl omsorg

trenger du. :
Soap.
Vann.
Tånegl Clippers.
Vev eller avis (valgfritt).


en.
Vask føttene grundig med varmt vann og såpe. Dette er den mest effektive og minst tidkrevende hvis du inkludere det i din daglige dusjen.
To.
Tørk føttene helt, og hvis du ønsker å holde ting ryddig, lå vev eller en avis på gulvet der du har tenkt å trimme neglene.
tre.
Sitt i en behagelig stol eller på bakken, og komme i en posisjon som gjør kutte tåneglene enkelt. For eksempel, hvile foten på kneet for å gi deg lett tilgjengelighet og god utsikt til tærne.
Fire.
Trim stortåen er spiker først. Skjær i en rett linje over tånegl. Kutte kantene ned for mye er en av de enkleste måtene å få en inngrodd tånegl, så ikke kuttet dem for langt tilbake. Fortsett å gå ned foten til neglene er kuttet, og deretter gjenta prosessen med den andre foten.
Fem.
Samle avskjær og eventuelle papir du lagt ned, og kaste avfallet bort. Gjenta denne prosessen trimming ukentlig eller oftere avhengig av hvor rask tåneglene vokse.

Tips og advarsler


 • Hvis du vil at tåneglene til å ha mer av en velstelt utseende, fil kantene veldig lett å jevne dem ut når du er ferdig å klippe dem.
 • inngrodde tånegler er mest vanlig på store tær, så vær forsiktig med å kutte for mye ut av din store tær "spiker.


 • Relaterte artikler


  hjemme bøte for calluses
  hjem middel som mørkere øyevipper og bryn
  hvordan du unne deg en spa-behandling hjemme
  hvordan du rengjør en kontaktlinse
  hvordan å lage en solid parfyme bar
  gjør barbering gjør håret vokser ut igjen fortere?
  hvordan å helbrede sprukne føtter
  tannbleking alternativer
  hvordan en myk kontaktlinse avvike fra en normal kontakt linse?
  hvordan du gjør en ett minutt manikyr