instruksjoner for Remington Clippers

instruksjoner for Remington Clippers

Remington gir høy kvalitet hårklippere for profesjonelle og enkeltpersoner som ønsker å holde håret pent mellom turer til frisøren. Bruke hårklippere krever en stødig hånd og evnen til å være stille i en lengre periode. Mellom bruker, sørg for å rengjøre clippers grundig og oppbevar dem på riktig måte. Vedlikeholde Clippers godt når de ikke er i bruk vil sikre at de varer for dusinvis av hårklipp og trim

Du trenger:.
Clipper olje


en
<. . br> Plugg hårklippere til en stikkontakt. Snap på lengre vakter som du ønsker å bruke. Juster plassering av å kutte blader ved å bevege spaken på siden av Clippers. Sjekk ut Hair Finder (se Ressurser) for tips om hvordan du kan kutte visse frisyrer selv.
To.
Slå clippers til "On" posisjon. Hold hånden og hodet stødig mens klipper håret ditt. Start på toppen av hodet og flytte ned til sidene og ryggen, og endte med kinnskjegg og nakken. Bruk lengste klipperen vaktene for den øverste, og bruk gradvis kortere for den siden av hodet. Ta av håret litt etter litt gir større kontroll over din siste frisyre (du kan alltids kutte mer hår av, men kan ikke sette den på igjen). For kinnskjegg, bruke korteste lengden vaktene. Ta av vakt til å forme din kinnskjegg og rydde opp i hårfestet i ryggen.
Tre.
Knock noen samler seg hår fra foran kniver hvert noen minutter mens kutte. Vri Clippers til "Off" posisjon når du er ferdig og ta lengden vakt. Trekk ut Clippers fra stikkontakten.
fire.
Blås inn Clippers å frigjøre noen fanget hår og børst ut hår fra i mellom knivene. Legg en dråpe olje, som Wahl Clipper Oil, på klipperen bladene med flasken for å holde dem smurt. Pakk opp ledningen opp og lagre i den medfølgende saken.


Relaterte artikler


Hva er behandlingen for inngrodde tånegler?
den beste måten å få limt på falske øyevipper av
om øks cologne
waterpik tre tips
hvordan du kjøper engros parfyme testere
hvorfor er sanitær kreves i kosmetikk?
Norelco t980 retninger
hvordan å behandle munnen sopp
hvordan du velger pedikyr rekvisita
hvordan bli kvitt brune merker på føttene