skjegg stiler for skallede menn

skjegg stiler for skallede menn

Stilen i en manns skjegg er viktig, særlig når han ikke har mye hår på hodet. For eksempel vil en skallet mann ikke ønsker å ha en full, langt skjegg-det ville føre til for mye visuell ubalanse. Men en lettere, mer beskjedne skjegg stil kan øyeblikkelig legge appell og oppdatere en manns utseende, selv om han ikke har hår på hans hode

fippskjegg

Det fippskjegg kanskje den mest populære skjegget -. Det legger stil og er stadig ren ser. Den fippskjegg er en hake skjegg opprettet av barbering kinn og kjeven. Et område av hår er lov til å vokse rundt haken. Barberskum blir anvendt, så kinnet og bart områdene er barbert, med mindre en bart er ønsket. De sider av fippskjegg på haken blir deretter formet som vertikale linjer, eller de kan være litt buet. Overflødig håret er barbert, og kantene er trimmet nøye, avrunding figuren nederst på haken.

Chin Strap

Den hakestropp består av en stripe av smale til brede skjeggstubbene og gir styrke i kjeven linje. Denne stilen kan oppnås ved å bruke barberskum i ansiktet, og så kjøre fingeren langs hele kjeven-line for å fjerne en stripe av barberskum. Alle områdene som dekkes i barberskum er så barbert, og omsorg er tatt for ikke å komme for nær guiden linjen. Etter at ansiktet er skylt, er en trimmer brukes til å gjøre haken stroppen tynnere eller mer selv.

Circle Beard

Denne stilen kalles sirkel eller oval skjegg, avhengig av mannens ansikt form. Den består av en rund bart og skjegg Området rett rundt munnen og på haken, med kinn og nakke ren barbert. I utgangspunktet bør et stort område av halm få lov til å vokse. Barberskum brukes, og skjegget er barbert til ønsket størrelse, fortrinnsvis i en oval eller rund form. Ansiktet er så skylles og en trimmer brukes til å forme ytterkantene rundt haken, fôr opp smilerynkene og danner skarpe hjørner på kjeven.

All-Over skjeggstubbene

Denne stilen er akkurat hva den navnet tilsier, og den enkleste å opprette, legge til en rotete, men likevel trendy look. Den ansiktshår får vokse i noen dager og så trimmet en gang i blant for å unngå en full skjegg. Det bør ikke være ytterligere barbering på halsen eller i ansiktet, fordi dette vil forringe naturlige stilen av utseendet.


Relaterte artikler


nail art penn ideer
uv gel negler instruksjoner
hvordan å bruke venstre over stykker av såpe
frisyrer for en oval formet ansikt i menn
hvordan får blekk av fingrene
Slik manscape hår på brystet
hvordan å myke grove føtter
daggry tåke barberskum tips
hvordan å style håret med rett hårbørste
hvordan bli kvitt skjemmende barberhøvel humper og få en super tett barbering