spiker lim ingredienser

spiker lim ingredienser

Du trenger:
Lemon
. Knife.
Vann.
To boller.
1 ss.
 natron.
2 tabletter protese renere.
Whitening tannkrem.
Tannbørste.
Soft-børste.
Cotton ball.
Hydrogen peroxide.

En uventet reaksjon eller allergi mot det limet som obligasjoner en akryl spiker til kan ødelegge en kveld eller hendelse. Spiker lim må være sterk nok til å lime akryl eller falske negler til din virkelige enere, og det betyr at sterke kjemikalier er nødvendig. Å vite hva disse ingrediensene er, og hva de gjør, kan du avgjøre hvilke produkter som passer for din helse og negler.

Ingredienser

Mange merker av spiker lim inkluderer etyl cyanoakrylat, BHA, polyuretan akrylat oligomer, hydroksypropylcellulose methacrylate, benzoyl isopropanol, fiolett 2, og sitronsyre. Noen av disse ingrediensene kan forårsake hudirritasjon eller er giftstoffer som negativt effekt menneskers helse. Sjekk din lim flasken for å se hvilke ingredienser det inneholder.

Ethyl Cyanoacrylate

Ethyl cyanoakrylat er en fargeløs væske med en karakteristisk lukt som er den viktigste limet ingrediens i en rekke av lim. Det er også et menneskelig immunsystem toxicant og kan irritere hud, øyne og lunger. Det fysiske og teoretisk kjemi Laboratory ved Oxford University advarer ikke å la dette kjemikaliet kommer i kontakt med hud eller øyne, og å bruke det med tilstrekkelig ventilasjon.

BHA

BHA er en kjemikalie som brukes i noen kosmetikk å forlenge holdbarhet. Det er også forbundet med advarsler av hormonforstyrrende, allergi og immunotoxicity, bioakkumulering og organsystem toksisitet (ikke-reproduktive), ifølge Environmental Working Group, som utgir en kosmetisk sikkerhet database. Tester på pattedyrceller show viser positive mutasjonen resultater for kreft og dyrestudier at det påvirker hjernen og nervesystemet selv ved moderate doser. EU har forbudt bruken av BHA som en duft og delstaten California krever at ethvert produkt som inneholder BHA bør inneholde en advarsel etikett som det kan være et kreftfremkallende stoff. Ikke alle spiker lim inneholder BHA.

Polyuretan Acrylate oligomer

Dette kjemiske bidrar til å redusere tackiness av neglen lim etter at den tørker.

Hydroksypropylcellulose Methacrylate

Hydroksypropylcellulose Methacrylate hjelper forlenge eller bygge neglene. Den kosmetiske ingredienser gjennomgang Expert Panel sier dette stoffet er trygt å bruke i kosmetikk, så lenge produktet har også advarer mot kontakt med huden.

Benzoyl Isopropanol

Benzoyl Isopropanol slår spikeren lim inn i en fast form og holder den nye negler godt festet. FDA har funnet denne ingrediensen å være trygt å bruke i kosmetikk.

Violet 2

Som navnet kanskje antyder, er fiolett 2 brukt i kosmetikk for sine farger egenskaper. FDA har vurdert dette syntetisk pigment som trygge for utvortes bruk.

Sitronsyre

Sitronsyre er et hvitt pulver som kommer fra sitrusfrukter som sitroner og appelsiner. Det kan også være laget av gjæret sukker løsninger. I kosmetikk, bidrar denne ingrediensen bevare produkter, opprettholder en viss syre /base balansen eller legger til en frisk sitron duft. Ifølge Environmental Working Group, har dyrestudier vist at med et moderat dose, kan sitronsyre irritere huden.


Relaterte artikler


hvordan bli kvitt kroppen lukt
hvordan å holde håret buer fra frynsete og holde sin form
reaksjoner på nesen piercings
personlig stell tips for ansikt
hvordan å gi deg selv en pedikyr
hvordan du kan holde lopper av av personer
hvordan å sette mansjettknapper på skjorta
effektene av Knox gelatin på neglene
hvordan å bade med en rolleliste
hvordan du gjenoppretter tåneglene til sitt naturlig utseende og farge