strøm tips for oral-b tannbørste hoder

strøm tips for oral-b tannbørste hoder

Oral-B er en amerikansk forretning som fører det $ 5 milliarder på verdensbasis tannbørsten markedet. De produserer manuelle og elektriske tannbørster, muntlig irrigators og interdentale produkter som tanntråd for både voksne og barn. Oral-B har også en omfattende linje av munnhygiene produkter for babyer, og dermed hjelpe alle i din familie med dental behov. Hvis du eier en Oral-B elektriske tannbørsten, kan du erstatte hodet med en rekke tips.

Oral-B CrossAction Power Whitening Elektrisk tannbørste Head

The Oral-B CrossAction Power Whitening Elektrisk tannbørste Head passer på alle Oral-B CrossAction Power elektriske tannbørster. Dette tipset er konstruert for effektiv flekkfjerning. Oral-B hevder at dette tipset naturlig bleker tennene ved å forsiktig fjerne overflate flekker og at den effektivt renser tennene. Det utfører disse funksjonene med multi-vinklet krysser bust og en ActionCup. De krysser bust er laget for å rense plakk fra en 16-graders vinkel, den optimale vinkelen etter Oral B. Disse vinklet bust rene plakk fra trange steder i munnen som vanlig, rett børstehårene kan ikke nå. Basert på en enkelt-bruker klinisk studie, bust disse fjerner opptil 99 prosent av plakk, redusere tannkjøttbetennelse og ren 55 prosent bedre langs tannkjøttet. Den ActionCup delen av børstehodet er utformet for å klemme hver tann og holde på tannkrem mer effektivt.

Oral-B Power Tip Elektrisk tannbørste Head

The Oral-B PowerTip Elektrisk tannbørste Head er designet spesielt for bruk med dentale arbeidet. Det renser mellom tennene i små, vanskelige å nå steder rundt broer og kroner. Dette tipset passer på alle Oral-B elektriske tannbørster med unntak av CrossAction Power. Men, er spissen spesialdesignet for å passe på SmartSeries 5000 Elektrisk tannbørste som kommer med en trådløs SmartGuide. Dette lille tipset rengjør skånsomt tenner i små, vanskelig tilgjengelige steder. Når den brukes i kombinasjon med SmartGuide i Deep Clean-modus, renser det 99,7 prosent av plakk din. Den forbedrer tannkjøttet og er skånsom mot tannarbeid. Dette tipset er garantert å polere tannarbeid i tre uker.

Oral-B Ortho Elektrisk tannbørste Head

The Oral-B Ortho Elektrisk tannbørste Head er laget for å rense tennene rundt noen ortodontiske arbeid. Dette er hodet for deg Hvis du har tannregulering. Det anbefales for både voksne og barn, og er utformet for å rengjøre rundt kjeveortopedisk parentes uten å bli sittende fast. Den Oral-B Ortho Elektrisk tannbørste Head passer på alle Oral-B elektriske tannbørster med unntak av Oral-B CrossAction Power-modell. Den Ortho Elektrisk tannbørste hode er utformet med en ActionCup å konvolutt hver tann og gi grundig, all-around renhold mens du holder på tannkrem. Dette tannbørste bidrar til å få tennene rene på to minutter.


Relaterte artikler


å ribbe øyenbrynene med pinsett
hvordan du kan lage din egen foten suge rensemiddel
hjem middel som mørkere øyevipper og bryn
merker av desinfeksjonsmiddel
hvor å fastsette tynne bryn
hvordan du bruker en kvinners barbermaskin
hvordan vaske en hårbørste
hvordan å være lat for en dag
hvordan stoppe / lindre smertefulle gnaging
hvordan du ser stilig mens iført komfortable sko