verktøy for handikappede

verktøy for handikappede

Du trenger:
spiker clippers
. Emery bord.

Verktøy finnes i mange typer handicap, inkludert leddgikt, multippel sklerose og lupus. Disse verktøyene er laget for å hjelpe folk med forhold som påvirker deres leddene, bevegelsesfrihet eller evne til å forstå. Daglige gjøremål med et handikap trenger ikke være så utfordrende som tidligere var tilfellet. Verktøy kan ta steget videre eller ta tak evne, mulighet for hands-free aktiviteter og gratis funksjonshemmede til å bli mindre avhengig av andre og mer i stand til å ta vare på seg selv. Handicap-hjelpemidler verktøy, mange av dem er billig, inkluderer produkter for hygiene og pleie og produkter for dagligdagse aktiviteter som skriving, bading og bespisning.

Grooming

En grooming verktøy som kan være til nytte for handikappede er trippel-sidig tannbørste. Fordi tannbørsten består av tre hoder faktisk møte på en 45-graders vinkel, ingen rotasjon på børsten er nødvendig ved rengjøring tennene. Denne børsten renser alle sider av hver tann med hvert slag. For hårpleie, børster og kammer på lange håndtak med et gummiert grep bidra til at ellers vanskelig steder. Den shoehorn-reacher er en kombinasjon shoehorn og nå extender. Den 32-tommers shoehorn gir letthet i å skli på sko. Den reacher er en forlengelse av armen som har en krok trigger som kan brukes til å henge reacher av rullestol og å hente elementer fra gulvet uten å bøye seg. Tilsvarende for bading, inkluderer badekar kit svamper for vask av føttene, svamper for vaske kropp og forlengeren håndtaket, igjen for de med problemer bøying.

Everyday Aktiviteter

Verktøy kan hjelpe handikappede fullstendig hverdagslige aktiviteter og hobbyer, til å betale regninger kjøring. En vektet penn kan hjelpe de som har problemer med koordinering. Ringen pennen lar pekefingeren gli gjennom en loop, mens de andre fingrene griper en tykk håndtak, for dem hvis hender krampe når gripende. Rullestol eller bevegelseshemmede gartnere kan bruke en 32-tommers reacher som har en hagearbeid verktøy på slutten. En pille crusher som opererer stille, med et minimum av presse, hjelpemidler i det daglige medisinske behov. De med synshemning, minne eller koordinering problemer kan trenge en forsterket bilde telefon med store knapper og kapasitet til å sette bilder av folk for speed dial. Endelig letter bil-caddien hand-stroppen spenner lett til bilvinduet, og komme inn i bilen, spesielt for SUVer eller større biler der steget opp er en stor en.

Servering

Hvis mobilitet eller grep spørsmål påvirker din matopplevelse, kan du bruke bestikk med langsgående riller, store, gummi-lignende handles. The skje og gaffel kan settes til en vinkel og kan bøyes for bruk med begge hendene. De med liten fleksibilitet kan bruke en high-sided rett med en nei-skli bunn for å unngå søl. Et bredt basert drikking krus med et håndtak på hver side og en valgfri lokket lar drikke uten søl eller velte.


Relaterte artikler


inngrodde hår problemer
hjemmelagde tips for å gjøre tennene hvitere og mer glansfullt
personlig hygiene og stell tips
hvordan gjøre hunden din glede neglen trimming
hvor å fjerne protein film fra kontaktlinser forårsaket av gråt
kroppslukt bøte
bee og blomsten rose såpe ingredienser
hvordan å sammenligne toe nail clippers
oppskrifter for bart voks
hvordan regrow negler