hvordan å feste anspore stropper

hvordan å feste anspore stropper

Feste stropper til cowboy Spurs er en enkel prosess. De fleste stropper og Spurs kommer med festepunkt som er enkle å finne og feste. Det vanskeligste med å feste stroppene er sikre stroppene er riktig størrelse og at de står overfor i riktig retning. Etter du fester stroppene til Spurs, vil stroppene ikke komme ut med mindre de bryter

trenger Du:. .
Spurs
Spur stropper.
Cowboy støvler.
Hammer.
Nail.
Avfallstre.
Gummihammer.


en.
Kjøp riktig størrelse på spur stroppen. For menn og kvinner som har en sko størrelse på syv og over, en voksen størrelse stropp vil fungere best. For enkeltpersoner og barn med skostørrelser under ett damer sju, vil ungdom størrelsen stroppen fungerer best. For barn med svært små føtter som er 7 år eller yngre, er et barn størrelse stropp nødvendig.
To.
Finn vedlegget sted på sporen. Vanligvis er dette en klemme, knapp, bretter eller stendere.
Tre.
Monter sporen stroppen over toppen av sko som man skal ha mens du rir hesten. Vanligvis folk slitasje cowboy støvler med sporer. Skyv sporen rundt hælen. Hvis sporen er riktig størrelse, sporen skal sitte på plass på hælen uten stroppen. Stroppen er der for å holde den på plass når fotturer, ridning og bruk av sporene.
Fire.
Se på hvor sporen møter stropper. Sjekk plasseringen av vedlegget plassering. Hvis båndene er riktig størrelse, så sidene av sporen skal samsvare med hull i stroppen for en tettsittende passform. Hvis båndene er for liten, vil det være et stort gap mellom sporen og remmen. Hvis båndene er for stor, vil stroppen henge langt over det aktuelle festepunktet.
Fem.
Bruk en hammer og spiker til å opprette et nytt vedlegg hull på stropper som er for store. Legg stroppen på et stykke avfallstre. Punch et hull i stroppen for låsen eller stud av sporen til å passe gjennom ved å hamre spikeren gjennom remmen og inn i avfallstre. Fjern spikeren fra skogen.
6.
Skyv spenne, stud, knappen eller klemme gjennom hullet i stroppen. Kontroller at remmen vender riktig side opp, med låsen på utsiden av skoen. Lukk låsen eller lås til å feste de to stykkene. Hvis vedlegget er en stud eller andre metall stykke, hammer stud på plass med en gummihammer. Dette vil hindre at stroppen løsner fra sporen.


Relaterte artikler


hvordan å feste anspore stropper
Slik polish 1960 gym sko
hvordan du lagrer en beret
sidi spinning sko instruksjoner
hvordan å bruke stadion tepper