hvordan du lagrer en beret

hvordan du lagrer en beret

Ordet Beret betyr "cap" på fransk. I løpet av det 20. århundre, ble berets båret av bohemske diktere i Frankrike og ble innlemmet i den militære uniform i flere land, herunder filialer av det amerikanske militæret. Tradisjonelle berets er laget av 100 prosent ull, og selv i dag de fleste berets som er slitt er laget av ull. Lagre en beret er ikke forskjellig fra å lagre noen av dine andre ullplagg-målet som brukes for å hindre at møll larver fra å spise ull

Du trenger:
Water.
Lav PH såpe.
1 ts eddik.
2 gram tørket rosmarin.
2 gram tørket mynte.
1 unse tørket timian.
1 unse tørket ginseng.
8 gram av hele fedd.
Små stoff snor bag.
Putevar.
6 inches av strengen.

Clean Din Beret


en.
Legg såpe til lunkent vann (ca 100 grader Fahrenheit). Noen få dråper såpe er alt du trenger for en beret. Den type møll som legger sine egg i ull kjærlighet mørk, skitten stoff de kan utlede fuktighet, så rengjøring er viktig før lagring.
to.
Legg eddik og rør blandingen av såpe og vann. Eddik senker PH balansen i såpe ytterligere. Sug din Beret i vannet og forsiktig flytte den gjennom vannet for å vaske det.
Tre.
Tørk Beret ved å plassere den på et tørkestativ innendørs eller la den henge ute om solen er ute. Aldri satt en beret i tørketrommel eller vri den ut for å lette tørking. Dette vil skade eller krympe ullfibrene. I stedet la Beret lufttørke.

Store Din Beret


en.
Lag en møll frastøtende ransel ved å legge rosmarin, mynte, timian, ginseng og hele nellik i en liten, pustende snor bag kaste. Disse urtene vil sikkert slå tilbake møll med lukt sine. Lukk posen.
To.
Sett ransel og Beret i et putevar og knytte putevar med strengen. Larvene kan ikke spise gjennom bomull barrieren på putevaret og stoffet gir mulighet for luftstrøm, noe som bidrar til å holde ulla luftes ut.
Tre.
Plasser putevar på et kjølig, tørt sted, for eksempel et hjem skap som ikke er utsatt for lekkasje av noe slag. Utendørs boder og garasjer er kul, men er også gjenstand for ekstreme temperaturendringer som ikke er bra for oppbevaring. En seder skapet er det beste stedet-møll er også frastøtt av sedertre -. Men det er ikke nødvendig

Tips og advarsler


 • Du kan også bruke møllkuler til å lagre Beret -. men ikke bruk dem hvis du har kjæledyr og barn som kan sette ballene i munnen sin og lider helseproblemer


 • Relaterte artikler


  sidi spinning sko instruksjoner
  hvordan å feste anspore stropper
  hvordan å bruke stadion tepper
  Slik polish 1960 gym sko
  hvordan du lagrer en beret