sidi spinning sko instruksjoner

sidi spinning sko instruksjoner

Sidi spinning sko er noe av det beste atletiske spinning sko tilgjengelig, men mange syklister er igjen lurer på hvordan du rengjør lille skjønnhetene når de ikke er så vakkert. Heldigvis, den intelligente designere lage sko som er både funksjonell og enkel å rengjøre. Med bare noen få elementer funnet rundt i huset, kan du holde Sidi sko i utmerket stand

Du trenger:.
Myk børste
. Myk klut.
Myk svamp.
Lett oppvaskmiddel.
Silikonbasert glidemiddel.
Bomullspinne.
Skrutrekker.
Newspaper.


en.
Tørk sko med en myk børste etter hver tur for å bevare overdel. Hvis skoene er gjørmete, tørk med en myk klut eller en fuktig svamp. Hvis skoene har herdet på smuss fra vanskjøtsel eller en lang tur, bruk en mild såpe parabolen med en myk klut for å løsne skitt og tørk det bort. Ikke bruk noen andre vaske løsemidler foruten mild oppvaskmiddel å holde sprekker vises på overdel.
To.
Påfør et silikonbasert glidemiddel med en bomullspinne til låseskivene eller andre nedleggelse enheter og flytte et par ganger frem og tilbake for å få smøremiddel i hver del. Bruk en myk klut til å tørke vekk overflødig å holde den fra å berøre overdel.
Tre.
Stram skruene på skoene og skifte ut alle deler som blir utslitt for å hindre at sko fra forringes.
fire.
Fyll hver sko med avisen for å absorbere fuktighet og holde skoene i riktig form. Oppbevares på et kjølig, tørt sted å bevare sko for neste gangs bruk. Unngå å tørke skoene med en varmekilde for å hindre at sko fra fordreining.


Relaterte artikler


sidi spinning sko instruksjoner
Slik polish 1960 gym sko
hvordan å bruke stadion tepper
hvordan å feste anspore stropper
hvordan du lagrer en beret