den beste måten å vanntett en bomull lue

den beste måten å vanntett en bomull lue

Bomull hatter forårsake mange problemer når været begynner å gråne. Enten du vil holde begrenset opplag Yankees hat i tipp-topp stand, eller trenger en slitesterk vinter lue for Rockies tur, er det flere alternativer for impregnering bomull. Stilen av hatten din vil spille en viktig rolle i det alternativet du velger. Noen hatter blir mindre fleksibelt, noe som gjør det vanskeligere å bruke en vanntett stoff, også. Shop rundt for dine valg og du finner en vanntett system som passer dine behov best.

Vanntett Spray

Din lokale camping butikk eller stoff butikken vil ha en flaske vann-resistent spray som kan ganske enkelt være topikalt til hatten din. Disse sprayer ikke koste mye, men de er ikke en permanent fikse heller. Noen sprayer vil arbeide for to regndusj, mens andre kan fungere for 10. Uansett hvilken type spray du kjøper, må du søke på nytt stoffet omtrent tre til fire ganger i året. Hvis dette ikke er et problem for deg, er dette en praktisk måte å vanntette hatten din. De fleste spray tørre glatt og rask, men du sannsynligvis ønske å gjøre litt testkjøring før du sprayer hele hatten. Spray en skjult flekk på hatten din og la den tørke spray. Når komfortabel med måten spray ferdig, dekke hele hatten.

Iron-on Vinyl

For en mer permanent løsning, bør du prøve en jern-vinyl. Disse vinyls kommer i flere forskjellige alternativer, så vær oppmerksom før du kjøper en. Du vil ha en vinyl som tørker klar. De fleste mennesker vil bare vanntett lue deres, ikke endre utseendet, så kjøpe en vinyl som tørker med en matt finish i stedet for en blank en. Disse vinyls fungerer ganske bra. De vanligvis gir en glatt og fleksibelt belegg, men avhengig av stilen av hatten din, kan det være vanskelig å stryke på noe. Du vil ikke kunne gå om det som om du var å stryke en skjorte, du er nødt til å være kreative. Hvis du har en bowling ball, som er perfekt til å plassere inne i hatten mens du stryker. Hvis ikke, finner en hard gjenstand som vil etterligne hodet. Denne metoden er vanligvis dyrere enn vanntett spray, men det gir en permanent finish.

Typer Cotton Hats

Cotton hatter kan komme i flere former, alt fra vinter luer, til baseball caps og alt i mellom. Noen stiler kommer til å være lettere å vanntett enn andre. En baseball cap, for eksempel, er vanligvis best impregnert med en spray-on voks eller olje. De fleste sportsbutikkene selger en spray-on substans som fungerer bra med sine hatter.

Winter hatter er litt vanskeligere. Dette skyldes at sømmene er vanligvis veldig løs, lar vannet renne gjennom mange deler. En spray-on voks vil fungere på disse lue, men bare forvente å få en eller to regn /snø /sludd dusjer ut av det. Du må gjøre om disse luene ganske ofte.


Relaterte artikler


hvordan å stive følte hatter
tips for rengjøring semsket
skopussing teknikker
omsorg for semsket skinn jakker
lerret sneaker rengjøring
den beste måten å vanntett en bomull lue
hvor å midlertidig fikse en hem
den beste omsorg for linklær
skolisse knytte metoder
hvordan er poly bomull laget?