den beste omsorg for linklær

den beste omsorg for linklær

Ifølge Die Leinenweber's "A Short History of Cultural sengetøy,« lin kommer fra lin, og bruk av lin for klut begynte mer enn 5000 år siden. Egypterne kalte det "vevd måneskinn. " Det har vært verdsatt gjennom tidene ved hver sivilisasjon siden 4 f. Kr. Det er verdsatt i dag og er fortsatt en favoritt stoff for mange. Riktig pleie og rengjøring av sengetøy er viktig for stoffet for å beholde sin naturlige skjønnhet

Vasking Linen

Les omsorgen etikettene på elementer av lin klær du kjøper. Care kan spesifiseres. Hvis det ikke er, har du noen alternativer. Du kan vaske klærne i maskinen, men bruker svak syklus med varm, ikke varmt, vann. Håndvask er også mulig, men bare i varmt vann og såpe.

Flekker

Hvis du har noen flekker i lin, er ikke alt tapt. Gni flekken så snart som mulig med kaldt vann. Hvis det ikke fungerer, la lin suge i vask såpe og vann over natten. Gni flekken med hvit eddik er en effektiv flekkfjerner. Sprinkling lin med talkum, og la det sitte over natten vil fungere. Heng linen å tørke den. Ikke legg den i tørketrommelen.

Strykejern Linen

Det er mulig å stryke sengetøy. Den beste tiden å gjøre det er når linen er fortsatt våt fra vasking. Still inn strykejernet på en høy innstilling. Du trenger ikke å tørke av lin med jern-bare fjerne rynker. Når du har lyktes, henge den på en kleshenger til tørk.


Relaterte artikler


skolisse knytte metoder
hvordan å handle smart for klær
den beste omsorg for linklær
omsorg for semsket skinn jakker
tips for rengjøring semsket
den beste måten å vanntett en bomull lue
lerret sneaker rengjøring
hvordan å stive følte hatter
hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring
riktig måte å stryke en ensartet skjorte