hvor å midlertidig fikse en hem

hvor å midlertidig fikse en hem

Det er ingenting verre enn å få på kontoret og realisere dine hem henger! Det er enkelt å lage en midlertidig fiks for en hem og det spiller ingen rolle om hem er på en skjorte, bukser, skjørt, bluse eller jakke! . Hvis du noen gang selv finner å måtte foreta en rask løsning for en hengende hem prøve disse prøvde og sanne ideer

Du trenger:.
Scotch tape eller dobbeltsidig tape
Nål og tråd.


en.
Sy det hvis det er mulig. Selv om du ikke vet hvordan å sy, kan du enkelt sette et par sting i, akkurat nok til å holde hem opp. Bruk store masker slik at de er enkle å fjerne for en skikkelig reparasjon jobb.
To.
Bruk teip hvis du ikke har en nål og tråd. Seriøst! Snu plagget innsiden ut og plassere hem slik det skal være, og så tape det på plass. Hvis du kan finne dobbelsidig tape satte den inni hem å sikre begge bitene sammen.
Tre.
Prøv litt stoff lim (eller kanskje til og med Elmer's Glue hvis du er desperat!). Bare legg en liten perle av lim langs hemline og trykk deretter stoffet sammen i et par minutter før det fester seg.
fire.
Ta vare i en nærliggende renseri eller tailer. De fleste av disse bedriftene er rustet til å gjøre mindre reparasjoner sy. Du kan sikkert få dem til å fikse hem mens du venter.

Tips og advarsler


 • Husk å fjerne tape før hvitvasking i tøyet!
 • Stifting fungerer i en virkelig knipe, men stiftene kan ødelegge plagget så jeg virkelig ikke anbefale det!


 • Relaterte artikler


  den beste måten å vanntett en bomull lue
  hvordan å stive følte hatter
  lerret sneaker rengjøring
  den beste omsorg for linklær
  tips for rengjøring semsket
  hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring
  hvordan er poly bomull laget?
  hvordan å handle smart for klær
  omsorg for semsket skinn jakker
  hvor å midlertidig fikse en hem