hvordan å handle smart for klær

hvordan å handle smart for klær

Det finnes måter du kan spare penger på klær innkjøp, og som ikke er på utkikk etter måter å knipe penninger hvor de kan? Denne artikkelen vil gi deg tips om hvordan du kan kutte hjørner og spare penger mens shopping for klær
1. .
Finn klær som kan overgangen du enkelt gjennom årstidene. Før du kjøper den, spør deg selv "Kan jeg bruke dette i vinter og i sommer?" Hvis svaret er ja, så fortsetter å kjøpe den. Tynne materialer kan brukes stå alene i sommer, men ser også søte lagdelt eller slitt under en knapp nede genser om høsten og vinteren.
To.
Hold deg unna mønstre. Mønstre har en tendens til å gå inn og ut av mote, og hvis du bruker mønstrene du er sikker på å se ut datert og dermed føler behov for å handle oftere. Kjøp tørrstoff og klassisk slitasje som er alltid fasjonable år etter år.
Tre.
Hold skapet godt organisert, fordi de fleste glemmer det de har! Du trenger ikke sannferdig har et skap fylt på bjelker med klær for å se bra ut. Så lenge du har det grunnleggende, vil du finne at din trenger for å handle vil være begrenset til spesielle anledninger, og de gangene du mener er berettiget.


Relaterte artikler


hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring
riktig måte å stryke en ensartet skjorte
lerret sneaker rengjøring
hvor å midlertidig fikse en hem
hvordan å stive følte hatter
hvordan er poly bomull laget?
omsorg for semsket skinn jakker
tips for rengjøring semsket
skopussing teknikker
skolisse knytte metoder