hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring

hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring

Med denne opplæringen, vil du lære hvordan du kan unngå at jeans eller bukse fra krympe når du vasker dem. Det er enkelt og lett! Bare rist dem før du setter dem i tørketrommelen for å forlenge den i våt tilstand. Dette hindrer at bukser fra over krymping når kastet i tørketrommelen

Du trenger:.
Par jeans (eller bukse)


en
. . Sett jeans i vaskemaskinen og vaske dem som vanlig. Når syklusen er fullført, følger det neste trinnet.
To.
Etter vaske jeans, ta dem ut av vaskemaskinen og holde dem ved midjen med begge hender og rist dem med makt (som om du skjelver sand utenfor en strand håndkle). buksa bør være følelsen tungt fra de tilbakeholdte vannet.
tre.
Plasser jeans mot kroppen din og du vil se at lengden er lengre enn normalt. Rist dem til du føler de har strukket til en lang nok lengde. Plasser dem i tørketrommelen og tørk dem som vanlig.

Tips og advarsler


 • Dette fungerer med de fleste typer bukser, som bomull, lin, og denim. Flanell har en tendens til å krympe mer enn andre typer av stoff, slik at denne teknikken ikke fungerer ordentlig.
 • Hvis buksene er helt nye, anbefaler vi at du vasker dem vanligvis først, slik at du kan finne den sanne lengden på bukser før å få dem endret eller ved hjelp av denne teknikken.


 • Relaterte artikler


  skolisse knytte metoder
  tips for rengjøring semsket
  skopussing teknikker
  den beste måten å vanntett en bomull lue
  lerret sneaker rengjøring
  hvordan er poly bomull laget?
  riktig måte å stryke en ensartet skjorte
  den beste omsorg for linklær
  hvordan å stive følte hatter
  hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring