hvordan er poly bomull laget?

hvordan er poly bomull laget?

Du trenger:
par jeans (eller bukse)

Cotton

Bomull stoff er laget av fibrene i bomull anlegget. . Grown naturlig og høstet som en cash avling, kommer bomull fra hele verden, men særlig fra Afrika, Sør-Amerika, og den sørlige delen av USA. Når bomullsplanten er høstet, er fibrene i bomull sanket fra resten av anlegget. Den myke, squishy bomull fibrene er så vasket, tørket, og vevd inn i garn av en maskin. Garnet er børstet for å fjerne ytterligere urenheter, og garnet er så satt på en vevstol og vevd inn i bomull stoff.

Polyester

Polyester fiber, i motsetning til bomull fiber, er laget av petrokjemi. Dimethyl teraphthalate er reagert med etylenglykol med en katalysator på en temperatur mellom 150 og 210 grader C. De kjemiske at resultater fra dette (som er en alkohol) er deretter kombinert med terephthalic syre, og den resulterende, er smeltet polyester tappes i bånd fra reaksjonen. De bånd får tørke helt, da de er skåret i chips, og smeltet ved 260 til 270 grader C. Så igjen smeltet polyester helles gjennom en møtte spinner, noe som tvinger polyester gjennom små, runde åpninger å slå polyester inn garn. Andre kjemikalier kan være lagt til det på dette tidspunkt å styrke den, om nødvendig.

Poly Cotton

Poly Cotton stoff er laget av en kombinasjon av bomull og polyester. Den kombinerer fordelene med bomull, slik som absorpsjonsevne og puste egenskaper, med robust konstruksjon og mangel på rynker som polyester besitter. For å veve en poly bomull blanding, er garn av både bomull og polyester sette på en vevstol. Veven blir deretter brukt til å veve et enkelt stoff ut av både bomull og polyester garn, skaper en ny stoff som kalles noen ganger poly bomull. De fleste vanlige typer av poly bomull skryte litt mer bomull innhold enn polyester innhold til slutt.


Relaterte artikler


tips for rengjøring semsket
skolisse knytte metoder
hvordan å stive følte hatter
hvordan er poly bomull laget?
skopussing teknikker
hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring
hvor å midlertidig fikse en hem
lerret sneaker rengjøring
den beste omsorg for linklær
omsorg for semsket skinn jakker