omsorg for semsket skinn jakker

omsorg for semsket skinn jakker

Suede jakker er rike og vakre, og har en prislapp for å bevise det. Det er derfor hvis du er en semsket jakke eier, vil du gjøre det du kan for å holde det ser ny. Du kan ta vare på jakken din selv før du bruker den til å sørge for at det varer så lenge du vil. Den ekstra innsats i semsket skinn omsorg vil belønne deg med mange års bruk

Pretreating

Når du får din nye semsket jakke hjem fra butikken, og før du bærer den, bør du behandle semskede å holde det ser flott ut, spesielt hvis du bor i et vått klima. Regn er notorisk ruinerende til semskede, så du vil bruke en beskytter for å hjelpe vannet perle opp og faller ut av jakken, fremfor å la den absorbere og beis det. Du kan kjøpe en beskyttende spray fra de fleste sko butikker eller fine herreklær butikken, spesielt formulert for skinn og semsket skinn. Spray hele plagget og la den tørke før du bruker den.

Wear og omsorgsdepartementet

Mens du nyte semskede jakken, kan det hende at enkelte aktiviteter og vær føre til at semskede til ballen opp og bli hard over tid. Du kan unngå dette ved å ta visse forholdsregler for omsorg mens bruk den. Være ute av sterkt sollys. Sun kan blekemiddel i semsket skinn, la det med misfarging som ikke kan fikses. Hvis du må rengjøre jakke hjemme, gjør det med en mikrofiberklut eller semsket pensel, men bare å fjerne skitt. Se om jakken kan renses, og gjøre det en gang hver sesong for å oppdatere semsket skinn.

Flekker

Hvis du får en skamplett på semskede jakken, kan du tro at jakken ikke kan brukes lenger . Det er sant at noen flekker er nesten umulig å komme ut av semsket skinn på grunn av teksturen. Men, kan noen flekker som salt eller vann tas ut med litt TLC. For salte flekker som er bare på overflaten, kan du gni forsiktig en blyant viskelær over dem for å fjerne små biter av semsket skinn som er farget uten å ødelegge plagget. Hvis du oppdager en flekk som har absorbert inn i jakken, suge en klut med rensevæske og forsiktig DAB den på flekken for å fjerne. Hvis det ikke fungerer, tar det til et renseri for profesjonell hjelp.


Relaterte artikler


hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring
hvor å midlertidig fikse en hem
den beste omsorg for linklær
hvordan er poly bomull laget?
skopussing teknikker
omsorg for semsket skinn jakker
riktig måte å stryke en ensartet skjorte
skolisse knytte metoder
hvordan å stive følte hatter
tips for rengjøring semsket