skopussing teknikker

skopussing teknikker

Polering skoene ikke bare gjør dem ser helt ny, men polering regelmessig også beskytter skoene fra skraper og daglig slitasje. Bruke riktige teknikker polering er nøkkelen til å oppnå perfekt glans og gjør skoene varer lenger. Disse teknikkene stammer fra det militære, men kan brukes på alle typer skinn skoen

Supplies

Riktig polering krever skikkelig utstyr. For svarte sko, får svart skokrem, som er farget svart. Dette vil bidra til å holde svarte sko en ekte svart og beskytter dem mot falming og fyller små riper. Nøytral skokrem er egnet for svarte og fargede sko, men inneholder ikke pigment. Hvis du har svarte sko, kjøper både svart og nøytral polish. Påfør nøytrale polish over svart polish som en "top coat" for ekstra glans.
Du trenger en veldig myk klut til å bruke polish på skoen slik at du ikke vil lage riper i skinn mens polering. En bil rengjøring ark, microfiber håndkle eller gamle bomulls T-skjorte vil fungere bra.
Du vil ha en tagl børste til å avslutte din polish.
Hvis det er første gang du er polering dine sko, eller skoene dine er ekstremt skitne, har en løsning av like deler vann og isopropanol hendig å rengjøre dem.
å beskytte overflaten du bruker til å polere skoene dine, holde aviser på hånden, noe som også gjør rydde opp mye enklere.

Fremgangsmåte

Spre aviser ut og plasser sko og rekvisita på toppen. Hvis dette er første gang du er finpussing av skoene, bruk rubbing alkohol for å plyndre de skoene av fabrikken polish, noe som vil forstyrre polish din. Hvis skoene er veldig skitten, bruk denne løsningen for å fjerne skitt som ikke vil børste av. Påfør løsningen med et håndkle i en masserende bevegelse til hele skoen er dekket og rent.
Når det er tørt, vikle din polering klut (eller T-skjorte) rundt indeksen og midtre fingrene og dyppe den i polish. Gni hele skoen med polish, arbeid i små, sirkulære bevegelser, og holder den polske glatt og jevn. Når det første laget med polish er tørt, gjenta med et ekstra lag dersom du ønsker en skinnende sko.
Etter at du har tillatt at deres siste finpuss til tørke, pusse sko og tilbake lett å fjerne overflødig polish som kan til slutt matte finish.Relaterte artikler


hvordan du kan forhindre at jeans fra krymper under rengjøring
riktig måte å stryke en ensartet skjorte
hvordan å stive følte hatter
skolisse knytte metoder
hvordan er poly bomull laget?
omsorg for semsket skinn jakker
hvor å midlertidig fikse en hem
den beste måten å vanntett en bomull lue
hvordan å handle smart for klær
den beste omsorg for linklær