eye skjønnhet tips

eye skjønnhet tips

Øynene kan reflektere mer enn bare følelsene dine, de gjenspeiler god helse, også. For mye å studere, dataarbeid, vind, allergener og støv kan føre til røde stripete eller hovne øyne. I tillegg, tung eye liner eller øyenskygge anvendt på feil måte kan gjøre øynene nesten forsvinner i ansiktet i stedet for å styrke dem

Eye Health

Ifølge Eye Care Source Website, blodskutte øyne er vanlig. Dette kan skyldes slitasje på øynene og ikke ha en skikkelig lyskilde når du leser eller arbeider. Allergier, støv og vind kan også føre til røde øyne.

Å behandle sporadiske rødhet i øyet, bruk over-the-counter øyedråper. Hvis øyet problemet skyldes allergi, ta et antihistamin, som er tilgjengelig på alle apotek, dagligvarehandel eller rabatt butikken. Tørrhet kan forårsake blodskutte øyne, og kan ordnes med en kunstig tårer løsning. Alltid unngå å gni øynene, fordi bakterier kan komme inn fra din skitne hender og føre til infeksjoner, gnir øyne kan også forårsake retinal avdelinger.

Når i tvil, planlegge en avtale med en øyelege, spesielt når du opplever sløret syn, eller problemer med å lese eller å se langt bort objekter. Ifølge Mayo Clinic rapport om synsundersøkelser, bør barn i skolealder har en vanlig synsundersøkelse hvert 2. år, eller som anbefalt av barnelege deres. Hvis du er en frisk voksen person som har opplevd noe synsproblemer, så bør du få en eksamen én gang i 20-årene og to ganger i 30-årene. Eldre voksne i alderen 40-65 skal ha en eksamen hver 2 til 4 år hvis ingen problemer presentere seg selv. Etter fylte 65 år, er en årlig eksamen anbefales. Personer med en familie historie med synsproblemer eller med en kronisk sykdom som diabetes bør kontrolleres oftere som anbefalt av helsepersonell.

få nok hvile er avgjørende for øyehelse, og vil hjelpe din generelle velvære.

Et sunt kosthold rikt på vitaminer og antioksidanter er avgjørende for god øyehelse.

Makeup Tips

Hemmeligheten for å søke øyesminke er å bruke en lett berøring. Tung sminke på øynene har en tendens til å se skumle eller uhyggelige, med mindre du går for en veldig dramatisk effekt som for Halloween.

Eye shadow kommer i alle regnbuens farger. Ifølge Beauty-og-Makeup tips nettside, de farger som ser best på kjølige, blek hud toner og de som har lys blå, blå grå, dyp blå, klar grønn eller mørk brune øyne farger er myke, pastell kule farger. Kvinner med oliven, gul eller mørk hud bør se etter varme toner. Disse jordnære eller gylne farger av skygge ser best ut på øynene som er middels blå, hassel grønne eller middels brune farger.

Bruk øyenskygge trenger ikke å være vanskelig. Du kan bruke en til tre nyanser for å komplettere dine øyne. Den letteste skyggen skal brukes fra toppen av øvre vippene til brow bein området, forlenge fargen bare litt utover det press på øyet. En middels skygge skal brukes på øyelokket området. Den mørkeste fargen skal brukes akkurat der øyet flippen, pass på å følge den naturlige buen i øyet.

Eyeliner bør alltid påføres med en lett berøring. Unngå å dra eller rykke i sarte huden i øyet. Liner kan brukes under den nederste vippene, og over den øvre vippene. Hold så nær øyevippene som mulig. For å gjøre øynene dine ser større, gjelder liner kun fra eleven utover.

Mascara er den siste finishen. Unngå klumper ved å fjerne dem med en tørr mascara tryllestav. Med mindre din hudfarge er svært blek, bør du alltid bruke en sort eller sort-brun nyanse av mascara.

En svært viktig og ofte glemt teknikken med å ha vakre øyne, er å aldri gå til sengs med makeup på . Spesielle øyesminke removers er tilgjengelig, men mineral olje eller baby olje er en billig og effektiv måte å fjerne det.


Relaterte artikler


eye skjønnhet tips
skjønnhet tips for persian jenter
hvordan du kan spare penger ved hjelp av natron som en skjønnhet produkt med fantastiske resultater
hjemme skjønnhetsbehandlinger
skjønnhet tips for jenter