hjemme skjønnhetsbehandlinger

hjemme skjønnhetsbehandlinger

Etter en lang dag på jobben eller skolen, fortjener du å skjemme bort deg selv med noen enkle at-home skjønnhetsbehandlinger. En agurk-mint maske, en potet øye maske og hud-innstramming kremer er enkle, men effektive skjønnhetsbehandlinger som bruker grunnleggende kjøkkenet stifter som hovedingredienser. Når du får taket på å lage disse, kan du aldri gå tilbake til å kjøpe butikk-kjøpte skjønnhetsbehandlinger igjen

Agurk-Mint Mask

Denne hjemmelaget skjønnhetspleie forlater ansiktet følelse glatt og samle nye krefter. Du trenger en eggehvite, ½ av terninger og skrellet agurk, ½ ts. hver av limejuice, sitronsaft og mynte blader, og en dråpe lime essensielle oljen.

Legg alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt. Kjøle blandingen i ca 10 minutter. Vask og tørk ansiktet og bruke masken til ansiktet ditt i et jevnt lag. La virke i 20 minutter og skyll av. Kjøle leftovers for inntil to dager.

Potato Eye Mask

Dette potet øye maske lysere mørke ringer under øynene. Riv en liten rå potet og pakk den i cheesecloth. Bruk den til øyelokkene for 15 til 20 minutter. Tørk av rester med en varm håndkle, og anvende et øye krem til området.

Skin Stramme

Det finnes en rekke hud-innstramming hjem skjønnhetsbehandlinger som du kan lage av enkle ingredienser fra kjøkkenet.

Epler er naturlige huden strammere. Mos massen av et modent eple til en fin pasta. Legg u00BD ts. av honning til blandingen og anvende den jevnt til ansiktet ditt, hopper over området rundt øynene. La sitte i 10 til 15 minutter og vask av med lunkent vann.

Honning er også bra for å lindre ansikts rynker. Bland sammen 1 u00BD ss. av honning med 1 u00BD ss. av gulrot juice i en liten bolle. Fukt ansiktet og påfør blandingen. La det sitte i 20 til 25 minutter, skyll av med varmt vann.

Et egg og olivenolje maske er en annen anti-rynke at-home skjønnhetsbehandling. Bland 1 ts. av nypresset sitronsaft, en eggehvite og 1 ss. olivenolje til den når en kremet konsistens. Bruk på ansiktet og halsen ca to timer før du går til sengs. La sitte i 20 til 30 minutter, vask av og bruke en natt fuktighetskrem. Hvis du har fet hud, erstatning 1 ts. av salt for olivenolje og la på i 30 minutter.Relaterte artikler


eye skjønnhet tips
skjønnhet tips for persian jenter
hjemme skjønnhetsbehandlinger
skjønnhet tips for jenter
hvordan du kan spare penger ved hjelp av natron som en skjønnhet produkt med fantastiske resultater