skjønnhet tips for jenter

skjønnhet tips for jenter

Å vokse opp kan være en forvirrende tid. Mediene og vennene dine forteller deg å gjøre en ting, mens dine foreldre, lærere og besteforeldre du forteller noe annet. Lage din egen sans for stil og skjønnhet innebærer en labyrint av valg. Les videre for å lære noen skjønnhet tips for å hjelpe deg å bli din egen unike du

Hygiene

Du kan tenke hygiene er sunn fornuft, men mange mennesker overse dette viktige skrittet. Bading er daglig et must, spesielt under menstruasjonen. Sørg for å være spesielt oppmerksom på armhuler, bunn og føtter. Hvis en person ser bra ut, men lukter som en papirkurv bin, vil de fleste mennesker ikke ønsker å være rundt henne for lenge.

du pusser tennene to ganger daglig og tanntråd er også nødvendig å lukte ferskt og for å opprettholde god oral helse. Carry mints eller tyggegummi i vesken eller lommen for de gangene du har spist hvitløk eller spesielt sterkt luktende matvarer som løk.

Hygiene er viktig nå og for resten av livet. Det spiller ingen rolle om du er pyntet i de mest stilfulle klær;. Dersom du har kroppslukt, kan du bli unngått

Makeup

De fleste tenåringer trenger bare en touch av lipgloss og litt mascara å se stor. Hvis du bruker øyenskygger og rouge, bør de brukes veldig lett. Hvor makeup er opptatt av, er mindre mer. Makeup bør brukes til å forbedre din naturlige skjønnhet, ikke dekke over det.

De fleste pre-tenåringer og tenåringer trenger ikke å bruke foundation. Av og til kan de med flekkete røde ansikter trenger en liten mengde pulver fundament, men for det meste, vil huden aldri se bedre i livet ditt enn det gjør akkurat nå. For resten av ditt liv, vil du være ønske du fortsatt hadde det ungdommelige glød. Selvfølgelig er akne et problem for mange tenåringer, så vær spesielt nøye med å vaske ansiktet morgen og kveld med en mild rensemelk, og å bruke en mild toner etterpå, slik som trollhassel. For de som har et problem med pause outs, anbefaler nettsiden fri-makeup-tips. com oppløst en aspirin i en 8 oz. flaske med vann eller trollhassel. Dette gjør en meget effektiv og rimelig toner. Dabbing honning, eller hvit tannkrem over natten på kviser vil også tørke dem ut. Du kan også kjøpe akne produkter med salisylsyre i dem, og bruke dem på den enkelte blemishes.

Får du komplimenter på ditt vakre smil, eller kommentere folk gjør på dine pene øyne hele tiden? Bestem hva din beste ressurs er og spille det opp. Hvis det er ditt smil, alltid ha lipgloss eller en leppe flekker, og noen ganger bare en skvett av vaselin vil gi ditt smil som trengte glans. Hvis din beste egenskap er øynene, bruk et snev av mascara og litt liner. Accentuating din beste egenskap trekker oppmerksomheten bort fra det området er du kanskje ikke liker så mye.

Hair

God grooming inkluderer å holde håret vasket. Eksperimenter med hvor ofte du trenger å vaske håret. Tenåringer vanligvis har fett hår, og noen kan trenge å vaske det hver dag, mens andre kanskje bare trenger å vaske den et par ganger i uken eller annenhver dag. Holde håret børstet, stylet og trimmet regelmessig er obligatorisk for å sette beste foten frem.

Barbering under armene er nyttig i å hindre kroppslukt, også. Bare jobbe opp litt skum med de vanlige bad såpe og barbere området. Barbere leggene er en langtekkelig prosess, men det bidrar til å forbedre utseendet ditt, spesielt i sommermånedene. En rimelig hårbalsam gjør en flott barberskum.

Plucking øyenbrynene bidrar til å fremheve dine vakre øyne, men vær forsiktig så du ikke over nappe. Gjør din høyeste buen rett ovenfor elev av øyet. Å se hvor brynene bør naturlig begynne, holde en blyant ved siden av nesen og utvide den til området rundt øynene. Rett opp fra neseboret er der brynene skulle begynne. Nappe mellom øyenbrynene, om nødvendig, for å unngå uni-brow utseende. Til å bestemme hvor øyenbrynet skal ende, skrå en blyant fra neseboret til hjørnet av øyet og utover, hvor blyanten lander på pannen din er hvor øyenbrynet skal naturlig slutt.

Husk, det naturlige utseende er alltid i stil. Shoot for det naturlige, girl-next-door utseende, og du vil aldri gå galt.


Relaterte artikler


skjønnhet tips for jenter
eye skjønnhet tips
hjemme skjønnhetsbehandlinger
hvordan du kan spare penger ved hjelp av natron som en skjønnhet produkt med fantastiske resultater
skjønnhet tips for persian jenter