om Serta utover skjønnhet madrass

om Serta utover skjønnhet madrass

Serta samarbeid med designer Vera Wang for deres Beyond Beauty madrass. Vera Wang er en verdenskjent motedesigner, særlig av brudekjoler. Beyond Beauty er en Vera Wang livsstil madrass linje. Merket er fokusert på luksus demografiske og er markedsført som en top-of-the-line Serta produktet

Anlegg

The Beyond Beauty madrassen har en 6-tommers skum kjerne med en 1-tommers minne skum pute toppen. Madrassen har ikke spoler eller fjærer, men det har en patentert metall base. Den øverste Trekket har også 2 inches av Talalay latex, gir en merkevare av minne skum som Serta hevder opptil 33 prosent mer press lettelse enn andre madrass skum merker. Ifølge nettstedet Woodleys. com, materialene som brukes i Beyond Beauty madrassen er hypoallergene og anti-mikrobielle.

StabL-Base

Serta kaller sine eksklusive madrassen base designe "StabL-Base. " The støttestrukturen har en v-formet konstruksjon utformet for å redusere madrass svaie. Den StabL-Base gir en ramme for skumkjerne, gir selv støtte til skum ut til kantene av madrassen. Serta hevder deres treramme er mer enn dobbelt så sterk som tradisjonelle tre rammer.

FireBlocker Fire Barrier System

The Beyond Beauty Serta madrass er behandlet med FireBlocker, en patentert blanding av syntetiske og naturlige fibre. Madrasser behandlet med FireBlocker vil ulme, men de vil ikke brast i flammer, ifølge nettstedet My Serta madrass. Serta hevder at madrasser behandles med FireBlocker kan bidra til å hindre spredning av brann gjennom et hjem.

Beyond Comfort Latex Foam

The Beyond Beauty madrassen inneholder et lag med temperatur-regulering lateks skum, utviklet av Serta for bruk i sine madrasser. Laget av latex er plassert nær overflaten av madrassen, og, Serta hevder, holder det den sovende kropp temperatur konstant gjennom hele natten.

Garanti og garanti

Serta gir en 30-års garanti på sine Beyond Beauty madrasser. På ethvert tidspunkt i løpet de 30 årene, vil Serta erstatte en defekt madrass. Serta tilbyr også et behagelig nivå garanti, gyldig i 60 dager etter kjøp. Serta vil bytte madrass for et sett av lik eller mindre verdi hvis du ikke er helt fornøyd.


Relaterte artikler


hvordan du gjenoppretter art deco møbler
tresorter for pulter
hvordan gjøre kjøkkenet stolputer
ideer for naturlige møbler
skinnsofa pleie tips
ideer om å lage en divan
hvordan du fjerner markøren fra et trebord
kuttet en boks våren i halvparten
hvordan å lage en enkel ende tabell
kontormøbler tips