hvordan å behandle en Cottonmouth bitt

hvordan å behandle en Cottonmouth bitt

Den Cottonmouth er den eneste giftige vannet slange i Nord-Amerika. Det er ekstremt farlig fordi det låsene på it's offeret mer affectively. Dette gjør henne til å synke mer gift inn i henne offerets årer. Den Cottonmouth får sitt navn fra det typiske posisjon. Mesteparten av tiden, ligger disse slanger kveilet rundt seg med hodet tilbake og åpen munn. Innsiden av munnen er hvit som bomull. Mens de vanligvis ikke aggressive slanger, vil de streike dersom de er redd eller truet. . Hvis du er bitt av en Cottonmouth, er det viktig å vite nøyaktig hva de skal gjøre for å redde liv og kroppsvev

Du trenger:.
Venom utvinning sugeinnretning


1.
Slapp av. Så snart du får bitt av en Cottonmouth, eller slange for den saks skyld, er å slappe av. Frykt gjør to negative ting for deg. Først skremmer den slangen enda mer, og kunne gjøre ham slå til igjen. Sekund, blodet pumper raskere gjennom kroppen din når du er redd. Dette vil gjøre giften reise raskere gjennom kroppen din.
to.
Få en god titt på slangen eller har en venn drepe den. Du vil vite hva slags slange har bitt deg. Dette vil hjelpe legen og beredskap ansatte administrere riktig medisin til å behandle Cottonmouth Bite. Husk, du vet kanskje ikke du har en Cottonmouth Bite mindre du ser på slangen.
Tre.
Plasser en gift kjøkkenvifte over bite og suge ut så mye gift som du kan. Det har vist seg at å skjære rundt bite merke og suge ut giften med munnen din er farlig, og mye mindre hjelpsomme.
fire.
Flytt sakte å få kjøretøyet. Du ønsker ikke å kjøre fordi dette vil pumpe giften gjennom kroppen din raskere. Hvis mulig, drar noen har eller tar deg til bilen.
Fem.
Bli en medisinsk klinikk så snart som mulig. Ikke forsinkelse. Venter for lenge kan koste deg et lem eller livet. Cottonmouth biter er ekstremt farlig hvis den ikke behandles umiddelbart.

Tips og advarsler


 • Du trenger ikke å være redd hver gang du går inn høyt gress. Vanligvis vil slanger i alle varianter flykte hvis de aner noen er i nærheten. De er redde for mennesker og ønsker å komme så langt unna oss som mulig.
 • Det er ikke anbefalt å bruke tourniquets som det en gang var. Tourniquets avskåret sirkulasjon fra den bite til andre deler av kroppen. Folk har mistet lemmer på grunn av disse enhetene. Det er bedre å bare få umiddelbar legehjelp.


 • Relaterte artikler


  hvor å fjerne Thomasville dresser skuffer
  hvordan å bygge en cd veggseksjonen
  hvordan å helle harpiks på en bordplate
  hvordan å behandle en allergisk reaksjon på en Hornet stikk
  hvordan å identifisere en klapperslange
  instruksjoner for å sette opp en baby seng
  hva er en sommerfugl blad spisebord?
  gjøre det selv bjørk ser night stands
  hvordan å sette vinyl på møbler
  hvordan å bygge en skammel for barn